torsdag 25 juli 2019

Besöka Svedala

Ja, nu är det ju inte mig det handlar om, för jag har inte åkt till Sverige på semester denna gången utan det är Liisa. Hon flög nämligen själv från Newark, utan UM, dvs ingen hjälp. Och det var ju lätt som en plätt eftersom det inte var några byten, som tur var.

Just nu befinner hon sig hos Isabella och de verkar ha det så mysigt så. Systrarna bus. Liisa vill inte komma hem och det säger väl en del. Ingen skola, bara häng och ingen som tjatar på henne. Typ.

Tur med vädret verkar de också ha och idag är det rekordvarmt så nu är det bad som gäller. Annat som de har hunnit med är att åka båt, varit på en äventyrsbana och bland annat kört Segway, hälsat på hos släkt och vänner. Önskar jag hade varit där på äventyrsbanan. Älskar sånt!

Men snart är hon hemma igen. I vardagen. Jag, klimakteriekärringen, och hon, tonårsdottern under samma tak. Well, det där med klimakteriet var väl att ta i kanske. Ja, om det nu inte sitter i hela livet, ha!

En tuffing som ska ut och resa själv

Lite kul på äventyrsbanan



Liisa I badet med Bellas och Victors hundar

Blivande föräldrar

Koncentration på hög nivå!






Älskade döttrar

2 kommentarer:

Channal sa...

Vilka fina flickor! Liisa kom verkligen till ett vackert Sverige. Och du ska bli mormor! Hur mysigt som helst. Ni får Skypa varje dag.

KRAM Anna

Äventyret framtiden sa...

Så fint att få ta del av. Du har en härlig familj, verkligen. och snart blir du mormor!