onsdag 26 juni 2019

Nedräkning

NU räknas det ned! Både till semester och till guldklimpens nedkomst. Men varför är det alltid miljoner saker som måste göras innan semester (och till nedkomsten också såklart)? Kan det vara så att en form av prokrastinering varit framme?

Nästa vecka börjar min semester. Om allt går bra så tar jag nog ledigt från och med fredag. Just ja, jag har ju lovat i ett svagt ögonblick att vara med på telefonkonferens, både måndag som tisdag. Det kallas för Brain Fart. Fart som i prutt alltså. Jag får sådana med jämna mellanrum. Så som när jag säger ja till möten som börjar kl 5. Ibland kl 2.30. På morgonen alltså. Suck och snark.

Men nu struntar vi i det och ser framåt!

Just nu är Jonas i Kalifornien på "kurs". Jag tror faktiskt vi har det varmare här på östkusten, där det pratas om en heat wave, som innebär över 90 Fahrenheit tre dagar på raken. Och vid det här laget BÖR ni veta, alla mina miljoner läsare, att 90 F är detsamma som drygt 32 grader celsius (eye rolling). Så idag kör vi nog vår urgamla AC som fortfarande kyler ned huset rätt bra. Utan AC går det knappt att överleva.

Innan Jonas drog i söndags, hann vi med en sväng till Hartford och en blues festival med bland annat Christine Ohlman. Svinbra! Och underbart väder. Festivalen hölls i Bushnell Park och är helt gratis. Gratis är gott.

Liisa  då? Hon njuter för fullt av sommarlovet. Hon sover, hänger med vänner, tränar, och "pysslar" i sitt rum. Det här med pysslar är inte riktigt detsamma längre, så som det var för något år sedan. Hon pärlar ju inte direkt. Det är mer att hon scrollar på sin iPhone, gör Tick Tock videos, som jag själv tycker är roligt att titta på, Facetimar och Gud-Vet-Vad! De är kreativa, de där ungdomarna.

Vi var förresten och bowlade, Liisa och jag. Vem vann? Go figure, för jag ger mig ALDRIG! Ha! Kolla på en av bilderna på Liisa så fattar ni...

Idag ska jag på en viktig grej som jag kommer att skriva om vid ett senare tillfälle. Ska också försöka få till ett oljebyte på bilen och fixa rotation på däcken. Om jag gör det själv? Hahahaha, skulle inte tro det. Det skulle se ut det.

Fick ett par foton från Bella. Hon är så där gravid-vacker nu. Saknar henne så otroligt mycket. Men Liisa åker ju till henne i juli för att vara där i två veckor. Hon får krama Bella istället för mig då.


Full koncentration



Gissa vem son vann?

Gladare miner när hon drar ut på sin löprunda!

Bushnell Park i Hartford och Capitol Building i bakgrunden





Liisa i parken

En knubbsäl med pojkvän

Min vackra Bella



1 kommentar:

Susjos sa...

Full fart hemma hos dej! Å så fin hon är Bella med sin mage! När är det dags för henne att föda? Det blir i Gävle förstår jag?