söndag 23 april 2017

Söndagsmorgon

Go'morron alla miljoner bloggläsare! Här sitter jag och försöker hitta inspirationen till att grädda pannkakor till ett gäng tonårstjejer. De sover fortfarande. Såklart. Men jag kan ju alltid hoppas att de liksom flyger upp ur sina bäddar och rusar uppför trappan och kvittrande tar tag i alla ingredienser, rör ihop smeten och fixar dessa pannkakor...man kan ju alltid drömma, eller hur?

Det är en riktigt mångsidig grupp av tjejer, med ursprung från olika länder så som Pakistan, Tyskland, Ryssland och så Sverige. Hur coolt är inte det? Och alla pratar sitt modersmål hemma.

Jonas och jag passade på att gå ut på en lokal restaurang här i Simpan igår, Meadows. Alltid lika gott och SÅ bra service. De känner igen oss och Sam, ägaren kom fram till oss så fort vi kom in och frågade var vi ville sitta. Sånt gillar jag!

Vad vi åt? Sushi för mig! MUMS! Och så Prosecco. Ännu mera mums.

Hör inga steg från källaren, så jag antar att det blir jag som får ta tag idet där fö€%#% pannkakorna! Jonas? Ja, vad trodde ni nu när fiskesäsongen dragit igång? Go figure!

Inte den mest hälsosamma middagen, men det går alltid hem. Pizza...

Jag föredrar sånt här istället.
PANNKAKSDAGS!

3 kommentarer:

Malin sa...

Mums!

Annika sa...

Härligt Taina! Kul också att alla tjejerna talar sitt modersmål hemma. YAY!!
Prosse och sushi, så gott.
Hoppas pannkakorna blev lyckade också.
Kramar!!!

Taina sa...

Malin
Ja, det var riktigt mumsigt!

Annika
Det är faktiskt häftigt med denna diversity. Så härliga tjejer!
Sushi är alltid gott på det här stället. Smälter i munnen och det blir ju inte sämre när man har prosecco till, blink, blink.
Pannkakorna gick hem!
Kram kram