tisdag 26 maj 2015

Nu då?

Ja vad gör man när Liisa är på läger? Tre hela dagar med skolan. Inte svårt att räkna ut. Vi jobbar. Mer än någonsin. Jag vet, det är ju inte bra. Men det blir så otroligt tyst i huset när hon inte är hemma så man knappt vill kliva in genom dörren. Liisa, jag saknar dig redan!!! Du åkte imorse...

Memorial kom och gick och jag gick INTE på paraden i år. Hann liksom inte med. Jonas ställde upp och åkte med Bob och Darlene för att visa respekt. Eller vad det nu var. Liisa hon ville absolut inte åka. Så vi stannade hemma och packade inför lägret och grejade på tomten. Det tar liksom aldrig slut! Nu är grönsakslandet klart. Få se om det blir något i år. Ni vet ju att vi inte har haft så där fruktansvärd tur med det. Förra året fick vi lite tomater. Och gurka. Två stycken. Say no more.

Helgen var intensiv som vanligt. I lördags hade vi ett par nyfunna vänner på middag. Så trevliga och lätta att umgås med. Hon med föräldrar i Frankrike och en europeisk touch, blev på något sätt ett annorlunda sätt att umgås på. Svårt att sätta fingret på, men ibland känns det annorlunda när du inte behöver förklara att Schweiz inte är detsamma som Sverige.

Måndagen var det alltså dags att fira The BBQ Day! Förlåt, jag menar givetvis Memorial. Och vi var hos Bob och Darlene med "den tyska familjen som tog över vårt gamla hus". Kul som sjutton!

En som försöker vara allvarlig. Gick väl så där.

Nu är badsäsongen igång. Bobs och Darlenes pool är ju något Liisa gillar skarpt. Hemma eller borta, han står gärna vid grillen.

Perfection?

Christina försöker lapa sol eller?

En som verkligen "firas" denna dag. Vietnam veteran som han är.
Jessicas födelsedag firades!

Så här vaknar små tjejer. På topp!
Vädret då? Jo då, strax över 30 och hög luftfuktighet på det. Inte klaga. Inte klaga. Bara njuta.

3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Vi har samma erfarenhet, europeer eller amerikaner som bott utanför USA är mycket mindre startsträcka med!

Desiree sa...

Vilken härlig Memorial Day helg tillsammans med goda vänner och god mat på grillen. Kan tänka mig att det är skönt med ett dopp i poolen om det både är varmt och fuktigt. Kul med lite läger för Liisa. Har henns sommarlov börjat? Förstår vad du menar med att umgås med Europeer eller de som vuxit upp där. Den amerikanska och den europeiska kulturen har större skillnader än vad man ana många gånger. Kul med nya vänner.
Kram!

Anonym sa...

Nå, nu är jag igång med att uppdatera mig med din blogg igen :)) Ha,haa...amerikanarna kan...firar ALLT...likaså ni och så roligt att läsa och få ta del av alla foton ;)) Fina Ni <3
Kramar från Malax