söndag 19 juli 2015

Veckoslut

Så här på sommaren då jag fortfarande jobbar, handlar bloggen mest om veckosluten. Dagarna i veckan består mest av jobb. Ganska mycket jobb nu faktiskt. Man skulle kunna tro att det lugnat ned sig, men icke sa nicke. Jag har mer än fullt upp. Men vet ni? På fredag denna vecka börjar min semester! Då har jag en hel vecka PLUS en dag. Den där extra plus-dagen behövs för då ska jag packa. Mer om det sen.

Nu ska jag kasta mig tillbaka till förra helgen och vad som hände då.

Förutom vårt paradis i Connecticut floden, drog vi iväg på en konsert på lördag kväll, Jonas, Liisa och jag. James Taylor! SÅ BRA! Och inte satt jag still heller. Dansade loss med några okända kvinnor medan Jonas och Liisa satt snällt i sina stolar och funderade på om jag blivit tokig.

James Taylor


Paradiset då? Vår kära Connecticut flod och vår egna lilla strand, som denna gång besöktes av andra än bara av oss. Upps, det är vi inte vana vid. Vi brukar ju vara där alldeles själva, men det går faktiskt ganska bra att dela med andra. Faktiskt.

I alla fall så hängde vi där i stort sett hela söndagen. Vi hade allt du kan tänka dig med oss. Det var parasoll, stolar, bord, mat och grill. Jepp, en grill! Förberedda till tänderna. Gick alltså ingen nöd på oss inte. Kolla in här:Trött på att bli fotograferad jämt. "Ok Mom, I'll give you a smile! A fake one!"

1 kommentar:

Desiree sa...

Visst är det underbart att ha tillgång till en flod och vatten på det här sättet. Ni har ju den ultimata lyxen att i princip ha floden till er själva. Då har man en ganska stor "privat pool" ;-)
Härligt med en bra koncert också.
Skönt för dig med lite semester. Vart bär det av då (nyfiken förstås)
Kramar!