måndag 13 juli 2015

Det ÄR sommar nu!

Nu har vi sommar med sol och värme. Och det är ju skönt. Om den där förbannade luftkonditioneringen inte hade gått sönder förra veckan! Att försöka med korsdrag i huset under dagtid fungerade INTE, så sådana förslag ville jag inte ha. Det drar ju bara in värmen. Nu var luftfuktigheten på någorlunda hyfsade nivåer, så egentligen kunde det ha varit värre. Inte klaga Taina. Inte klaga. Nu är det fixat. Och 288 dollar fattigare. Tjofs!

Förra veckan gick i racerfart. Det var en tuff vecka med revisioner på två av enheterna jag har ansvar för vad gäller kvalitet. Vi fick ett mycket bra resultat! Phew!

Helgen gick i samma tempo. Racertempo!

Men nu är det måndag och nya utmaningar står för dörren. Nej, jag har inte bytt jobb, men ingen vecka är den andra lik. Allt kan hända. Det är ju trots allt reality all the time.

Vi tar några foton. Sommarfoton, såklart. Och det här är "bara" från torsdagen och fredagen i förra veckan. Helgens aktiviteter tar vi i ett annat inlägg.Liisa med sina vänner "The twins"Lite från fredagens konsert. Ni vet de där konserterna här i Simpan.

Våra fina vänner, Bob och Darlene.

Lite Swedish och lite American.

Har dom barnbarnet med sig??? Nä, det där är ingen resesäng. Det är en vagn så de kan dra halva bohaget med sig till konserten.

Girls having fun.

Min fina vän Michelle.


Och som vanligt. Turturduvorna är igång!
Ha det!

1 kommentar:

Desiree sa...

Surt när AC:n går sönder. Inte kul att lägga slantar på sådant men utan AC blir det väldigt jobbigt. Nä korsdrag funkar inte. Tvärtom ska du stänga till dagtid och dra ner persinner och sådant och sedan köra korsdrag om det går på kvällen. Tack o lov har vi bara runt 30 grader nu i Basel och inte närmare 40 som vi hade tidigare.
Underbara sommarbilder. Vad är det för pool som tjejerna badar i? Har ni någon sådan där bra community pool? Trevligt med en massa sommmarkonserter.
Kramar!