onsdag 30 januari 2013

Woop woop!

Ville bara meddela att The Olssons fått fingrarna ur det berömda hålet och bokat en resa i vår. Vi kan ju annars vara lite sega med det. Men NU hände det. Det var inte helt smärtfritt dock, för det finns så mycket att ta hänsyn till och MILJONER alternativ. Hotell, flygtider, all-inclusive or not.

Mitt första alternativ var Cancun, men efter ett tag så försvann den drömmen. Vill ju inte gå samma öde till mötes som den Colombianska musikgruppen där delar av medlemmarna hittades i en brunn. Döda. Inte kanske för att vi är något hot mot befolkningen men just nu så kommer det in för många rapporter om oroligheter där samt att de bästa alternativen för boende var fullbokade. Vi bestämde oss för att rikta våra blickar mot Cayman Islands istället! Jepp och så fick det bli! Grand Cayman Island it is. Just have a look :

Bilden lånad från Garnd Cayman Marriott Beach Resort
Något jag inte är så woop woop åt, är lilla Liisa, som är magsjuk idag. Hade telefonmöte imorse och bad henne ligga still med hinken bredvid sig, men givetvis spydde hon som en gris. Mitt i mötet. I hinken? Givetvis inte. Bad om ursäkt och lade snabbt på. Torkade lite snabbt för att sedan återgå till mötet. Att sitta med spylukt på fingrarna under ett möte, är inget jag kan rekommendera precis. Satt där med kväljningar och konstiga läten. Antagligen uppfattades jag som stor motståndare till allt som föreslogs och som om jag ville spy åt alla förslagen...å andra sidan var det delvis sant. Men så GÖR MAN INTE. Inte ens jag.Nä nu ska jag vara pysslig mamma och se på en film med min lilla sjukling. Men med en hink emellan oss!

Bara en fråga. Har ni varit till Cayman Islands och om så är fallet, vore det kul att höra lite vad ni tyckte och ni får gärna komma med rekommendationer!

Woop! Woop!

9 kommentarer:

SweFlo sa...

Den första delen låte rju helt kanon, den andra inte så mycket förstås... :-)

Hade vår tur med hinken igår, men det verkade vara ett kortvarigt virus, så det var vi tacksamma för!

Christina sa...

Men kul!! Vi åker också till Caymans!! Ska bo på Mariott, ni med?? Vi är där i början av mars .... Jag ska lusläsa dina kommentarer och se om du får några bra tips jag kan stjäla! ;)
Hoppas Liisa mår bättre nu... Att må illa och kräkas är förfärligt!
Ha en fin dag i vårvintervädret... här i PA stormar det bra just nu!

Taina sa...

SweFlo
Eller hur? Den första delen ska vi inte klaga på. Inte alls! Ser SÅ fram emot det.

Liisa verkar vara på bättringsvägen. Men man ska inte ropa hej än...skönt att det är överstökat för er del.

Christina
VA??? Vi ska OCKSÅ bo på Marriott och det ska bli ett sant nöje att höra vad du tycker! Få se om jag får några tips här. Har själv kollat in lite aktiviteter och en sak som Liisa vill göra är ju Turtle Farm. Har ni barn med er?

Vi åker i mitten av april.

Här kom det just varningar om starka vindar. Jag märker då inget än...

Christina sa...

Nope inga barn, bara mannen och jag..... Jag lovar återkomma med rapport!! Men Turtle Farm verkar roligt för barn.

Håll i hatten i kväll!

Annika sa...

JAG har varit där. I fjol, på vår kryssning.
Herregud vilken underbar ö!!
OCH Seven Mile Beach är den finaste beach jag ngnsin SETT!!
EVER!!!
Helt underbart vatten.
OCH vilken sand.
Fick ett jättebra intryck av de öarna. OCH VI har sagt att vi gärna skulle tillbringa mer tid där!
Det verkarde så totalt SAFE på den ön. Mkt mer så än på så många andra öar i Karibien vi varit på.
Ni kan simma med sköldpaddor, mkt poppis.
OCH så ska ni NJJUUUUUUTA av 7 Mile Beach. Världsklass på alla plan.
ÅÅÅ avis.
Åker ni på påsklovet?
Kram!

Taina sa...

Annika
Åh vad härligt att höra!! Vi åker på Spring Break som inte är i samband med påsk, som ligger ett par veckor tidigare. Detta är Jonas och min 50-års present!! Vi ska stanna där i hela 9 dagar! Ska bli underbart!!!

Liisa har spanat in Turtle Farm redan så jag antar att det blir en dag där ;)

KRAMAR!!

Desiree sa...

OMG ser den där bilden skön och inbjudande ut eller? Låter fantatiskt. Cayman har jag aldrig varit på men det ser ju helt underbart ut. Stackars Liisa. Usch just magsjuka gör att man känner sig extra ynklig. Hoppas hon mår bättre idag och att du klarar dig från att själv bli sjuk.
Kram!

Taina sa...

Desiree
Visst ser det härligt ut? Nu hoppas jag det är så härligt som det ser ut och än så länge har jag bara hört bra om Cayman Islands.

Liisa har varit sjuk i två omgångar. Hon blev bra en dag för att sedan bli dålig igen. Det är något som går i skolan, magsjuka. Det är bland det värsta jag vet!
Kram kram

Saltistjejen sa...

Å KUL!!!! Ett av våra stopp med kryssningsfartyget var Grand Cayman!! :-) Tyvärr hann vi inte med stranden alls för vi var och klappade sköldpaddor och delfiner. ;-) Men vi åkte förbi mariott och det såg vääääldigt härligt ut! De har ju stingrays också som man kan snorkla med men det gjorde inte vi.
Har vänner som varit på Grand Cayman varje år i ett par års tid. Om ni vill ha tips så kan vi fråga dem.
Hoppas nu att Liisa blir bra snart!

KRAM!!