tisdag 15 januari 2013

Vad trött jag blir då!

Egentligen ska jag inte lägga ned energi på detta, men det är då ett jävla tjat om dieter, viktminskningar, nyårslöften och fan hans moster så här i början av året. JAAAA, det är likadant hemma hos oss. Ja ni vet Han som fått köttbullen på tvären under julen. Det är som en enda stor folkrörelse "NU SKA VI BLI HURTIGARE, SUNDARE, SNÄLLARE!" Gymmet kryllar av nya ansikten och hos vissa kan jag redan nu se att de inte blir långvariga. Men jag tycker det är kul med nytt blod. Och svett för den delen.

Inte nog med att det snackas hål i huvudet på en, så står det på löpsedlar om den ena dieten efter den andra eller alla bloggar som svämmar över av alla pass eller nyttigheter de stoppar i sig. BRA där! Jag är PRECIS likadan, för jag liksom dras med i folkrörelsen, för att senare under dagen hitta mig själv knaprandes på en chokladbit!

Finns ingen anledning att jaga upp sig för detta, men det går ju för helvete inte att ducka heller, för vart jag än vänder mig så ser jag en stor morot eller gurka upptryckt i ansiktet på mig. Var är chipsen??? Eller den här: "Some water?" Vatten? Men hallåååå! Vart tog vinet vägen. Vem har dött av lagom-av-allt??? Gaaaaaaaah!

Nu när jag sitter här och fikar, så var jag bara tvungen att trycka i mig en kaka bara för att trotsa! Ikväll blir det gymmet. Läste ni ordentligt nu? Och då ska jag göra som jag alltid gör, dvs ge järnet! Det får vara januari eller september eller vilken jävla månad som helst!

Nä nu ska jag jobba på igen.

Hälsningar från den onyttigaste, otrevligaste, köttätande kvinnan i hela världen!

PS. Avundsjuk? Jag? Nä, skulle inte tro det. Men lite trött...


7 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
kalaslotta i usa sa...

Sorry Taina, jag vet att iallafall min blogg är lite mat-fixerad just nu..haha

Men snart är jag i Italien och åker skidor, då lovar jag att visa vinflarror, grappa och en sjuhelvetes massa pasta!

L.O.V.A.R

Anonym sa...

TACK =). Dubbelt upp! Jag hejjar på dig, håller med dig och bugar. Hälsa är att ha balans. Allt men inte alltid och jag tror inte ett dugg på dieter, jag tror på att intag och förbrukning går hand i hand - året runt, varje år =). Skål vännen, vi "ses" på träningen! //Mimmi

Lotta i USA sa...

Hej kompis!

Ordet lagom är inte dumt. Och vin ingår hos mig. Och godis och en bulle ibland. Ris o pasta med.


Vad fasiken liksom.

Balans är min grej!


Kramkram

Emilia Flygar sa...

Mitt nyårslöfte består av ordet LAGOM och MÅTTA. Jag skall tycka om den jag är och äta det jag vill och träna så som jag vill. Ingen press, det är 2013!

Kram från ett snöigt Åland

Desiree sa...

Jag tror också på lagom året runt. Kör inte med några dieter eller nyårslöften och gymet går jag till precis like ofta nu i januari som resten av året. Jag avstår inte från en kaka eller ett glas vin jag heller.
Stå på dig :-)
Kram!

Annika sa...

Jag har slutat skriva om mina dieter, mkt för att jag tycker det är så jädra trist själv.
Inga nyårslöften, att skippa "synliga" carbs gjorde jag ett tag och det gör jag INTE om.
Inga nyårslöften här heller, men nyttigt äter jag under veckorna och visst tusan vill jag gå ner i vikt.
Men, jag vet hur urbota trist det är att läsa om det både på bloggar och i ALLA skvallerblaskor just nu.
HAHA, det tristaste måste ändå vara på instagram där mat och dryck läggs ut på bild, kolla min bantning liksom!!
OMG!!
Kram!