tisdag 8 januari 2013

Det flyter på i mitt bildlösa inlägg

Oj vad det rullar och flyter på i en härlig takt. Dagarna blir längre, eller ljusare ska jag väl kanske säga. För antal timmar är väl lika många som igår. Men håll med om att det ÄR ljuvligt så här i början av ett nytt år med nya och spännande utmaningar? Nu tror säkert en del att jag rökt på och har mitt huvud "up in the clouds", men riktigt så är det inte. Det är bara det att det mesta känns SÅ kul just nu.

Snart ska jag dessutom börja plugga. Japp, ni läste rätt. PLUGGA! Gamla kärringar kan. Det sa jag när jag fick Liisa också, nästan 41 år gammal, att gamla kärringar kan lägga ägg de med!

Studierna är helt online och det bir att bättra på kunskaperna i Business Process Management på San Francisco University och det ser jag verkligen fram emot. Det blir på deltid såklart, för jobbet måste ju skötas först.

Nä nu ska jag avsluta detta bildlösa inlägg och "möla" i mig min lunch. Rester, typ.

På återseende!

4 kommentarer:

Mrs Clapper sa...

Vad roligt att du ska börja plugga! Det är nått man borde göra hela livet.

Lotta sa...

You Go Girl!!!

Vore ju läckert med en och annan tenta on campus så att säga ;)

Lycka till!!!

xx

Desiree sa...

Kul Taina! Det är härligt med nya utmaningar och ny inspiration. Sådant ska man ta till vara på och just denna underbara känsla du förmedlar här med nyfiken iver på nytt. Jag kommer också att börja plugga en del på distans. Väldigt smidigt att det finns sådant.
Kram och stort lycka till med studierna.
Never too late for anything :-)

Annika sa...

Ljuvligt vet jag inte, men ;-)
MEN jättekul att DU börjar plugga!!
heja, heja, heja!!
Borde också göra det!
Kram!!