tisdag 1 januari 2013

Nyårsaftonen 2012

Jahapp, då kan vi lägga ytterligare ett år till handlingarna och jag tänker INTE skriva en årskrönika. Det som har hänt, har hänt och det som inte har hänt, ja det har inte hänt. Så var det med det.

Gårdagen då? Jodå, minnet är det inget fel på när det gäller att kolla typ 24 timmar bakåt. DET kan jag däremot skriva om. Eller skriva och skriva om, men visa bilder i alla fall. Det här var vår sjätte nyårsafton här i Amerikatt och det har jag märkt att det ÄR annorlunda firande här. I alla fall det jag har upplevt. På något sätt så känns det inte alls lika pampigt och festligt som i Sverige. Lite mera avslappnat så där. Inte mig emot. Däremot så vill jag gärna klä upp mig lite. Vissa kanske tycker jag "klär ned mig" med tanke på min smak. Men huvudsaken är att JAG trivs i det och känner mig uppklädd.

I alla fall så är det här med klädstilen helt annorlunda här. Det är legalt att ha jeans och stickade tröjor på nyårsafton. Det är också helt ok och komma uppklädd till öronen. Ingen höjer på ögonbrynen för det är normalt med variation. Så man behöver aldrig känna sig "felaktigt klädd".

Festen då? Jo den hade vi hos våra underbara vänner, The Binzers. Det blev mat, dryck, musik, prat, nyårsskål och raketer. Det här med att fyrverkerier "hemma på gatan" är inte alls lika vanligt här som i Sverige. Det skjuts ju så mycket ändå...f'låt, men jag kunde inte låta bli och jag ska INTE gå in på det här och nu. Nu kör vi lite bilder istället:


Prat och spel och dans

Alltid musik hos The Binzers. Speciellt om man har en egen studio...


Countdown och VRÅÅÅÅL!
Två tjejer som hade hur kul som helst hela kvällen!
Tre damer som ALLTID har kul när de träffas. Alltid!

Tack och bock 2012!

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilken härlig Nyårsfest ni var på!! Själva var vi supertrötta och firade i all enkelhet här hemma ensamma. Helt okej det med faktiskt. Lite kan jag sakna partaj på just nyår, men jag var så himla trött igår att det kändes lagom att se fyrverkerierna från Central Park iklädd pyjamasbrallor hahaha! :-)
Ett riktigt fint 2013 önskar jag dig Taina och din underbara familj!!!
KRAM!!!

Lotta sa...

Olssons kan fest!! Alltid roligt i Simpan. Härligt!

Gillar din inställning. Det som hände hände och det som inte hände, hände inte. Basta!


God fortsättning och varm kram!

Desiree sa...

En rolig fest för både små och stora tjejer ser det ut att ha blivit. Kul att ni fick fira med ert härliga kompisgäng.
Nyår i USA då vi bodde i Alabama tycke jag alltid blev lite antiklimax. Det var inte många som klädde upp sig och ingen som brydde sig om att skåla in nya året med bubbel och många man pratade med hade gått och lagt sig som om det vore en vanlig kväll. Men ni ser ut att ha firat på ett roligt och bra sätt.
Ha en bra start på nya året.
Kram!

Annika sa...

SANT!!
Annorlunda här. Inte alls lika pampigt och storslaget och tjusigt som hemma.
Lite trist.
men jag är som du, jag glammar på i festkläder. VILL kkö upp mig, men det var liiite som att luften gick ur mig i måndags så jag kom till vår fest uppklädd till tänderna och de andra satt där i jeans och tröjor.
Jag sa det till dem också, hahaha!!!
Men sen hade vi skitkul. Dansade och dansade och festade!!
Precis som NI!!
OCH visst skålade vi i bubbel!
Härligt!!
Gillar sådant mkt!!
Festa på!

Anonym sa...

*Fniss*: du vet ju vad jag tycker: du är skitsnygg när du klär upp(ner) dig =). Ni såg ut att ha en riktigt kul fest! Det är alltid svårt när man är ny i ett land, att hamna "rätt" och hitta sin lilla klick- det tar lite tid =). Men om 6 år kan vi nog visa lite bilder som liknar era! Kram Mimmi

Anna, Fair and True sa...

Kul att ni har så många vänner att fira med! Vi var lite mindre gäng, 8 vuxna och 6 barn. Nästa år, när jag inte är gravid, vill jag nog dock ha stor fest igen :)