onsdag 23 februari 2011

Då så

Då har jag fyllt klart och TUSEN TACK för alla gratulationer! Cybervärlden är inte så dum.

Idag drar vi iväg till Attitash, NH. Egentligen skulle vi ha åkt först imorgon, men ni som redan känner Jonas, vet att han vill vara uppe med tuppen och komma ut i backarna så fort som möjligt. Jag har ju inte så där jättebråttom att komma upp dit. Om ni förstår vad jag menar. Dessutom har vi inte bokat rummet förrän imorgon, men DET är inga bekymmer, säger Jonas, och tycker vi kan ta in på något (sunkigt) ställe på vägen. Suck. Jag kommer säkert inte att sova en blund och troligen vara uppe hela natten på jakt efter bedbugs.

Men först ska vi jobba, Jonas, Bella och jag. När han ringer, kan jag ju alltid säga att "Nä men stanna så länge du behöver, vi hinner åka imorgon". Har en känsla av att han inte lyssnar med det örat. När det gäller skidåkning och fiske så finns det ingenting som stoppar honom. Ja det är väl en och en annan polis då, som tar honom för fortkörning. Och det har ju hänt ett par gånger nu.

St Louis resan gick bra och jag träffade nya trevliga människor. Tyvärr hann jag inte se något av St Louis stad, men så brukar det ju vara. In på hotell, iväg till fabriken, nöta stol i flera timmar, iväg till flygplatsen och slutligen låsa upp dörren hemma. Astrött.

Det hände dock något roligt på flygplatsen i St Louis. Vid säkerhetskontrollen började en av TSA-killarna (Transportation Security Administration) titta på mig lite "extra". Först började jag fumla med blixtlåset på byxorna, kollade blusen så att inte tuttarna tittade fram, snorkråka i näsan, ja ni vet. Jag går fram till bandet och börjar lägga upp mina prylar och tar av mig det som enligt reglerna ska tas av. Han ville säkert att jag skulle ta av mig mer med tanke på hans blick. "Nu jäklar hamnar jag väl på screening och DÅ får han se allt", var min tanke. Men nej, han kom fram och började ställa en massa frågor om hur ofta jag var i St Louis och var jag bodde osv. Under tiden stod min kollega vid det andra bandet och höll på att dö av skratt. Till slut räckte han fram handen och PRESENTERADE sig och sa att det skulle vara kul att se mig igen! Men DÅ fick jag bråttom och sprang igenom kontrollen! Min kollega och jag satte oss och tog ett glas vin och skrattade åt händelsen innan det var dags att kliva på ett överfullt plan med människor som tror de kan ta hela hemmet med sig som carry-on-luggage. Suck.

Igår var det alltså min dag och jag firades med kaffe och paket på sängen. Fick bland annat ett presentkort till massage som jag SÅ längtat efter. Under dagen blev det jobb och på kvällen drog vi iväg ut på restaurang, hela familjen. En bra dag! Så här såg det ut:

En nöjd jubilar.

Lite efterrätt blev det och jag skulle givetvis ha fotat innan vi hade demolerat den helt...

Och var var vi? På Black Eyed Sally's såklart!

Nu lite jobb, sedan packning och iväg. Se upp i backen för finska attacken!!!

10 kommentarer:

Fröken Anki sa...

Grattis i efterskott! Och sån uppmärksamhet får man väl bara se som en bonus till födelsedagen;)

Ha så trevligt i backarna, eller på after skin. Nä på båda ställena förresten. Skönt med lite semester iaf va?

Kram kram

Saltistjejen sa...

Härligt! Du verkar fått en riktigt bra dag!
Kram!

Marianne sa...

Hahahaha, du ser, det hjälper inte att fylla ännu fler år för vissa, grabbarna är som tokiga ändå! Uppraggad vid säkerhetskontrollen på flygplatsen, jag säger bara det! : D Jag känner INGEN annan som har fått en flirtis där!

Ha det nu så skoj i backarna, men var rädd om armar och ben!

KRAM!

Desiree sa...

Härlig födelsedag! Jag förstår att du blev uppraggad på flyget för du är ju en snygging. Ha ha sådant där får man allt ta som en fin komplimang. Låter nice med lite skidåkning men jag hade nog inte heller velat stanna och övernatta på något halvsunkigt ställe utan röstat för att åka imorgon så att ni får sova på erat hotel som ni har bokat. Ha det nu riktigt bra i backarna.
PS efterrätten såg allt bra smaskig ut även om den var delvis demolerad.
Kraaam!

HeLena sa...

Taina!
Skidor eller inte men ha roligt och njut! Det är inte så dumt att sätta sig ner i backen och sola ansiktet en stund.... för att sen inte tala om afterskiiiiiiiiin;)

Ha det himla skönt!
kramar!!

Ingmarie sa...

Lite försenat men inte desto mindre menat; Stort Grattis snygging! Och jag är dödens nyfiken på era planer.:)

Annika sa...

Ja, du och jag har ju samma åsikt om skidåkningen. Säger bara; take it easy och ha som mest kUL på after skiin!!
Hehe!!!
Snygging, fixar till en flirt i security!! YOu babe, you!
men jag fixade till en flirt i Immigration förra sommaren. Inte så illa pinkat av en 44 åring det heller ;-)
HAVE FUN!!!!!
KRAM!!!!

Emmama sa...

Vad är väl en bal på slottet när man istället kan bli uppraggad vid säkerhetskontrollen...? :)

Kram!

Anne-Marie sa...

Grattis i efterskott! Du och jag är nästan jämngamla. :) Jag är litet äldre än vad du är. Haha, det var en underbar historia från flygplatsen. Inte dåligt att bli uppraggad av en TSA-kille. Skönt att han inte gjorde en ordentlig kroppsundersökning. ;) Ha det så fint i skidbackarna.

Camilla sa...

Ett försenat grattis till dig!

Hoppas nu att ni får en jättehärlig skidsemester.

Kram