torsdag 19 augusti 2010

Förbannade arm/axel

Jag har ONT! Djävligt ont just nu och knappar med vänster hand. Det här går ju inte.

Det är ömt på en punkt vid axeln och den där ömma punkten skickar ut en djävulusisk smärta i hela armen. Muskelfästet antagligen. Har ju haft det bekymret tidigare, men aldrig så här ont. Inatt blev det typ 2 timmars sömn.

Nu boka tid hos farbror doktorn. Har inte tid med det egentligen. Rapporten skall vara klar på måndag.

Tyck synd om mig. Lite i alla fall.

11 kommentarer:

Annika sa...

IT SUCKS, Taina!! IT really does. FAN för att ha sådär ont.
Lycka till hos dr idag, och inatt ska du säkert få sova gott.
Massor av styrkekramar!!!

Anna, Fair and True sa...

Det lät ju inte bra, tycker ordentligt synd om dig! Men ta dig dit att gå till doktorn!

Desiree sa...

Åh nej fy vad jobbigt! Stackare. Hopps du får tid hos läkaren illa kvivkt och kan få lindring. Hoppas det inte ställer till det för dig i din maraton träning allt för mycket.
Kram!

Anonym sa...

Jag tycker JÄTTEMYCKET synd om dig! Vill du trösta dig kan du komma till Ikea imorgon kl 17.45. Vi är ett gäng svenskar från Madison och grannstäderna som ska dit på deras kräftskiva. Tror vi blir 14 pers! =)

olgakatt sa...

Ja, det är synd om dig - jag veet hur det känns. Men en cortisonspruta på punkten brukar lösa problemet på ett dygn, ca! Hoppas det funkar så för dig oxå!

Pettas sa...

Tycker mycket synd om dig! Healingskram över stora havet!

Ingmarie sa...

Jag tycker jättesynd om dig!!!!!!!!!!!!!
Är det en "vanlig" läkare du ska till eller typ naprapat? Hade du bott i Albuquerque vet jag precis vem jag skickat dig till. :-) Krya på dig! (Eller vad man nu kan säga..)

anna of sweden sa...

Tyck-synd-om-kramelikramar i massor!

Ulrika sa...

Ouch! Jag vet hur det är att ha ont i axeln. Jag gjorde en axeloperation för två år sen. Krångligt men bra blev det! Nu är den kanon! Hoppas det är nåt lätt fixat!

Marre sa...

Ja, jag tycker jättesynd om dig. Ta hand om dig och hoppas det är något som går att bota "lätt". Rapporten kan du väl strunta i, eller? ;-)

Marianne sa...

Jag tycker också jättesynd om dig!!! Fasen vad jobbigt, särskilt när man måste göra en massa saker på samma gång. Hoppas du har varit hos doktorn nu och han har kunnat hjälpa dig!

Hoppas du mår bättre nu!!!

KRAMAR!