måndag 30 november 2009

Tack

Skriver pa ett amerikanskt tangentbord just nu. Vill passa pa att tacka for alla varma och goa halsningar och styrkekramar jag har fatt. Jag har delat med mig av dem till familjen. Vi ar sa i behov av det just nu.

Trodde inte det fanns sa mycket tarar i varlden. Trodde inte det kunde gora sa ont i hjartat. Trodde inte att det fanns sa mycket ondska heller. Men jag vet att det finns ett ljus, langt dar framme.

Jag har de senaste dagarna skrivit av mig en del, men inte publicerat nagot. Funderar pa att starta en till blogg, men som da kommer att vara losenordskyddat. Det finns sa mycket som maste ut och bloggen tror jag ar ett ypperligt hjalpmedel for att fa rad och hjalp och framforallt styrka fran andra.

Forutom trasiga sjalar, sa ar fysiken hyfsad.

Vi har, sedan jag skrev senast, gatt igenom bade Thanksgiving och forsta advent. Vi har ocksa haft vart forsta utvecklingssamtal med Minstingens froken. Bade Maken och jag blev sa glada av all berom hon fick. Det finns en enorm sprallig sida hos Minstingen som gor att vissa uppgifter inte blir klara i tid. Men froken tyckte denna sida av Minstingen var charmig och en del av hennes personlighet, som hon absolut inte vill andra pa.

Hennes betyg var idel bra. Kanns konstigt att prata om betyg for en 5-aring, men jag tanker givetvis pa forra arets utvecklingssamtal, som var pa ett helt annat plan.

Inga bilder idag. Det kommer med tiden.

Kramar fran mig till er alla!

19 kommentarer:

anna of sweden sa...

Har saknat dig och dina inlägg ska du veta. Är så ledsen för er skull och hoppas att det ordnar sig - vad det än är.

Vad härligt med Minstingen. Fantastisk med en lärare som uppskattar hennes positiva egenskaper och inte bara försöker fasa in henne i "mallen".

Många, många styrkekramelikramar till era alla!

Anonym sa...

Åh Taina, jag hade helt missat att ondskan hade kommit tillbaka till er. Jag har inte läst så många bloggar den senaste veckan och uppdaterade mig som hastigast hos dig tidigare idag. Jag tänker på er och hoppas med hela mitt hjärta att de(t) onda försvinner och att ni får vara en lycklig familj tillsammans snart igen.
Stora stora styrkekramar

Anonym sa...

Taina, jag läser din blogg varje dag (eller så ofta du har skrivit) Sista veckan har jag saknat dina inlägg och undrat hur ni har det, hur ni mår och hur det går för er. Jag förstår att något oerhört jobbigt har drabbat er och du och din familj dyker ofta upp i mina tankar. Vad det än är som har hänt så hoppas jag att ni rider ut den här stormen och slår Monstret. Hårt. Flera gånger så det aldrig reser sig igen...

Minstingen verkar komma igen med besked och visar att hon är en tjej att räkna med! Det kommer säkert att gå bra för henne i livet!

Många kramar
Christina
Lewisberry, PA

Peter sa...

Välkommen tillbaka - hoppas allt är så bra som det kan vara!

kalaslotta sa...

Intämmer med Anna...saknat dig.

Tycker så synd om er och hoppas att allt löser sig, det gör ju ofta det i sinom tid..

Håll ut..

Kram från en annan del av CT.

Saltistjejen sa...

Stor Kram igen Tainavännen! Till er alla!
Underbart med det positiva utvecklingssamtalet också!
Tänker på er!
Kraaam!

alegni sa...

jag har tänkt på er ofta, ofta och önskat er all kraft i världen för att orka kämpa mot det onda som drabbat er. jag hoppas att ni åtminstone börjat skymta ljuset en aning, även om det än så länge är långt kvar innan ni når ända fram.
gott att höra att det går bra för minstingen trots allt!
massor med varma kramar från
ingela

olgakatt sa...

Skönt att du har kraft att komma tillbaka!Håller tummarna att allt landar väl!

Suzesan sa...

Det var skönt att höra av dig. Du är saknad. Ge monstret och visa var skåpet skall stå och kämpa på. Skönt att det går så bra för Minstingen.


Sköt om Er och sköt om Dig

Stor Kram
/Susanne

Susjos sa...

Vill bara skicka en KRAM till dej också :)

Annika sa...

Min vän!
Jag förstår att det varit ett smärre h-vete...
Nu hoppas jag att ni är på väg mot ljuset igen, det ÄR ni säkert!
Jag har saknat dig, men förstått att bloggen och bloggar måste stå tillbaka nu.
De varmaste decemberkramar!!!

HeLena sa...

Taina!!
Härligt att du skriver igen, jag har saknat dig! Visst är det skönt att skriva av sig, jag har också haft tankar på en till blogg men jag hinner ju knappt med den jag har så....
Tänker på er! Ha det så bra ni bara kan!
Varm kram!!

underytanjag sa...

Tack för den hälsningen, vi är många som tänker på dig!

Anonym sa...

Även jag önskar att ert monster skulle försvinna och att era hjärtan blir hela igen... Tänker på dig, vännen!! Kramar & halauksia!!

StrandMamman

Sporty Spice sa...

Skickar masssor av virituella kramar från The Shoreline.

Ulrika sa...

Kramar till dig! Du verkar vara en stark person med en förmåga att kunna ta tillvara på ljuspunkter även om annat inte är som det ska.

Marianne sa...

Å nej, söta Taina! Så tråkigt att höra att någonting hemskt har hänt er. Jag blir så ledsen för din - er - skull. Hoppas innerligt att det onda ska försvinna ur era liv och att ni kan återgå till att vara lika lyckliga som ni brukar vara. Ni är en så fin familj!

Och GRATTIS till Minstingen! Så härligt att hon har en egen personlighet, att hon vågar leva i den och inte slätar ut sig för att passa in och passa andra.

Stort GRATTIS också till Tonåringen som har fyllt 17! Nästan vuxen nu!

STORA, STORA KRAMAR SKICKAR JAG TILL DIG!

Anna, Fair and True sa...

Styrkekramar till er alla!

Melting Pot sa...

Tänker på dig.

Härligt att det går så bra i skolan för er lilla dotter. Så skönt att få en ljusglimt i er tuffa tillvaro.

Kram