söndag 10 oktober 2021

Phew, jag gjorde det

Äntligen kan jag pusta ut. I alla fall för min egen del, för det finns en massa andra saker som hänger över mig. Sånt som skulle ha behövt vara klart igår, typ. Men nu kan jag bocka av en sak i alla fall. 

I veckan var det ett stort "Supplier Forum" inom flygindustrin, där en ny standard diskuterades. Jag vet, låter inte så exalterande för de flesta kanske, men JAG tycker det är väldigt intressant eftersom jag jobbar med "sånt". Att säkerställa att det finns regelverk innan vi levererar detaljer till flygmotorer bör vara i allas intresse att det finns. 

I alla fall så var jag en av presentatörerna och det var knappt 600 deltagare, world wide. Kameran var på så jag var ju tvungen att visa mitt fejs. Och med det så ville jag ju se respektabel ut. Inga blåbär mellan tänderna. Välkammat hår. Byta ut myskläder till något mer snyggt. Åtminstone upptill. Kunde ju ha suttit med rumpan bar om jag ville men det hade ju känts märkligt om ni frågar mig. 

Innan presentationen hade jag givetvis övat på min presentation. Det gör jag alltid och har mina "que cards" redo. Vill ju att det ska flyta på. Samtidigt som jag presenterade såg jag på chatten att det kom frågor. Försökte inte stirra mig blind på dem utan fortsätta tills jag var klar. Vi hade en Q&A i slutet. När jag var klar presenterade jag nästa talare och det kändes nästan som en förlossning. Befrielse.

Annars då? Jo, Liisa har tyvärr fått ett nytt skov av feber. Nu en hel vecka och den vill inte försvinna. Sist varade den i 5 veckor och de kan inte hitta orsaken till varför hon får dessa långvariga febertoppar. Vi har varit inne en gång och uteslutit Covid. Än en gång. Orkar liksom inte gå igenom ytterligare miljoner läkarbesök. 

Inte nog med att Liisa är sjuk, så har Dino börjat få lite problem med knölar. Han ska in på operation den 15e. Han är ju gammal så jag är nervös. På nätterna har vi blöja på honom. Av någon anledning tycks han tycka det är skönt. Viftar på svansen när jag sätter på den. Blöjfetisch kanske? Hahahahaha! Nä, skulle inte tro det. Han är ju kastrerad för hundra år sedan.

Idag söndag ska jag fortsätta greja lite ute i trädgården, fixa Halloweendekorationer. Hepp!

Tränar på att le inför presentationen. Moget?

Tänderna var borstade och dessutom hade jag kört white strips. 

Nu börjar det bli läskigt hos Olssons

Den här häxans ansikte lyses upp av en lampa som jag tryckt ned i marken.


2 kommentarer:

Annika sa...

Grattis Taina!!
Du gjorde det, såååå skönt.
Nu kan du dra en suck av lättnad! ÖVER!!!
Må både Liisa och Dino krya!!!
OCH ja, Halloween börjar verkligen dyka upp i trädgårdarna nu. MYSIGT!!
Kramar!

Taina sa...

Annika
Tack snälla! Sucken var lååååång och så avslappnande, hahahahaha!
Nu är vi pigga och krya igen, phew. Var rädd att Liisa skulle gå in i en sådan där långkörare igen som hon hade förra året. Då blev det 5 veckor, nu bara 1,5 vecka.
Du är väl i farten med råttor och spindlar du med!

KRAMAR