torsdag 17 juni 2021

Ljuset i tunneln

Börjar vi skönja ett ljus nu? Sakta men säkert återgår livet mot det nya normala. Det känns överallt, affärer, kontoret osv. Visst blir man glad? Känner själv att mina mungipor dras ett par extra varv runt öronen när jag känner ett sting av liv igen. Det tunga, blöta pandemitäcket börjar lyfta och vi kan börja andas. Inte andas ut helt dock, men nära in på. 

Var en sväng till kontoret igår. Glada miner trots att det var revision, vilket i vanliga fall drar mungiporna nedåt hos de flesta anställda, men nu välkomnades revisorerna. Go figure! 

Dagen fortsatte i en glad anda och förutom en glad min, så tog jag till med små hopplasteg när vi gick mot grannskapets första "block party".  Det fanns food truck, cocktail truck, medhavda stolar och upprymda grannar. Otroligt vad hungriga vi alla var på att bara umgås, snacka, skratta och stå nära varandra. 

Dra du åt pepparn förbannade pandemi! Vi är klar med dig. Nu ska här levas igen!

2 kommentarer:

Janice Michael sa...

Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Malin sa...

Härligt att få träffa folk igen. Vi är bjudna på midsommarfest imorgon med ca 40 pers vilket nog är största samligen vi varit på sedan pandemin började.
Maken jobbar fortfarande hemifrån och Fed.Gov. verkar inte pigga på förändring trots att restriktionerna nu är borttagna.

Själva ser jag och killarna fram emot en sensommar semester i Sverige snart.

Glad Midsommar!