torsdag 17 juni 2021

Ljuset i tunneln

Börjar vi skönja ett ljus nu? Sakta men säkert återgår livet mot det nya normala. Det känns överallt, affärer, kontoret osv. Visst blir man glad? Känner själv att mina mungipor dras ett par extra varv runt öronen när jag känner ett sting av liv igen. Det tunga, blöta pandemitäcket börjar lyfta och vi kan börja andas. Inte andas ut helt dock, men nära in på. 

Var en sväng till kontoret igår. Glada miner trots att det var revision, vilket i vanliga fall drar mungiporna nedåt hos de flesta anställda, men nu välkomnades revisorerna. Go figure! 

Dagen fortsatte i en glad anda och förutom en glad min, så tog jag till med små hopplasteg när vi gick mot grannskapets första "block party".  Det fanns food truck, cocktail truck, medhavda stolar och upprymda grannar. Otroligt vad hungriga vi alla var på att bara umgås, snacka, skratta och stå nära varandra. 

Dra du åt pepparn förbannade pandemi! Vi är klar med dig. Nu ska här levas igen!

1 kommentar:

Malin sa...

Härligt att få träffa folk igen. Vi är bjudna på midsommarfest imorgon med ca 40 pers vilket nog är största samligen vi varit på sedan pandemin började.
Maken jobbar fortfarande hemifrån och Fed.Gov. verkar inte pigga på förändring trots att restriktionerna nu är borttagna.

Själva ser jag och killarna fram emot en sensommar semester i Sverige snart.

Glad Midsommar!