tisdag 15 juni 2021

Längtar

Inte svårt att gissa vad jag längtar efter. Vårt Paradis såklart! Har varit dit ett par gånger i år men skulle gärna vilja åka dit just nu. Här och nu! Kan ju jobba därifrån, men tyvärr är det uthyrt för tillfället. Gillar det inte men det ger en liten inkomst och dessutom bor vi 5 timmar därifrån så det är inte så enkelt att bara dra dit över dagen. Alltid finns det något att klaga på.

Att hyra ut sitt hus kräver en hel del jobb och förberedelser. Du ska ha någon som sköter om det och som finns på plats om det händer något. Vi har en property manager, Jon the man, och han bor nära Paradiset och kan åka över om gästerna har bekymmer med något. Mikron som gått sönder, eller lampor som ska bytas ut. Dessutom klipper han gräset, tömmer soporna och fixar småsaker mellan ut- och incheckning av gäster. Sedan har vi en städerska som ser till att det ser snyggt ut före nya gäster anländer. 

Det jag hatar mest av allt är att plocka undan våra personliga saker efter vi varit där. Allt från kläder till matvaror och miljoner andra ting. Och varje gång ska båtarna tas upp som annars ligger vid bryggan. Drygt. 

Om ca 2,5 vecka åker vi dit igen. Yay.

Stämmer till 100%

Från vår övre altan

Liten tur med båten




Solnedgångarna är magiska









Inga kommentarer: