tisdag 12 februari 2019

Holiday parties

Vår arbetsplats har infört holiday parties i januari istället för december. Så även i år. Tycker det är ganska smart då då det är tusen andra aktiviteter i december. Vi hade aldrig hunnit gå på något i december 2018 då det måste ha varit en månad sprängfylld av miljoner aktiviteter. Fattar inte om jag blir dummare för varje år för jag tycks TRYCKA in precis ALLT i just den månaden. Det finns ju för fan 11 andra månader man kan göra saker på. Inte fira jul kanske men annat! Och det är precis vad vårt jobb har anammat, dvs flyttat på holiday partyt till januari! Det är ett smart drag om du frågar mig. Och vilken uppslutning det blir då.

Som ni vet, så får jag små hjärnsläpp ibland. Jag anmälde mig nämligen till värdinna för månadens "Ladies Night" i vårt grannskap. I december!!! Men så jäkla kul vi hade och damerna skrek av förtjusning när jag klädde ut mig till tomte och vi lekte Yankee Swap. Hysteriskt kul och en lyckad kväll. Check! Nu kan jag ligga lågt ett tag...

En del av de "ladies" på Taina's "Ladies night"

Givetvis hade jag kokat massor av glögg som de tyckte om!

De här damerna ville inte gå hem förrän bubblet var urdrucket

Kvällens tomte
 Och så vårt holiday party i januari:

Lady in black. Hade INTE planerat vad jag skulle ha på mig förrän ett par timmar före festen.  Jag ser lite nöjd ut. 

En av cheferna håller tal såklart.
Damerna är taggade

Och vi var verkligen taggade, hahahahaha!


Det var grabbarna med, dvs taggade.
Nu träning och sedan jobb! Kram på er alla miljoner läsare.

2 kommentarer:

Annika sa...

Vad fin du är, Taina!! Verkligen!
Både som tomte och på partyt. Karolina serverar nu på ett ställe nära oss, och hon hade flera stycken Holiday Parties i januari. Så de förekommer nog rätt ofta, tror jag. Som du säger, det är smart att lägga dem efter jul.
Klart att dina granntjejer älskar att komma hem till dig, och klart att de älskar glögg. Det tror jag ALLA gör, mer eller mindre :-)
KRAMAR!!

Taina sa...

Annika
Men oj vad snällt sagt om mig! Tack!
Jahaaa, så det är vanligt med holiday parties i januari? Och jag som trodde vi var unika, hahahahaha!

Dessa ladies nights inom vårt grannskap är så roliga. Det finns ju en del nationaliteter så vi brukar bli bjudna på det som hör till värdinnans nationalitet. Kul!

Kram kram