måndag 16 juli 2018

Snart så...

Japp, snart är det min tur att ha semester. Som jag längtar att bara vara. Även om jag har svårt att sitta still så blir det ändå skönt med känslan att jag kan göra vad jag vill. När jag vill. Men innan det så kör vi hårt en vecka till.

I förra veckan var jag i Alabama. Har aldrig varit där och guuuuud så varmt det var. Jag har ju alltid svettats väldigt lätt och inte har det blivit bättre med åren, så jag måste verkligen tänka mig för vad gäller klädsel så det andas så mycket som möjligt. Och inte ser ut som om jag kissat på mig, typ.

Tyvärr så blev det inte mycket till sight seeing. Hotellet som vi bodde på låg vid en motorväg och hade bara plasttallrikar och bestick vid frukosten. Det säger väl allt om standarden! På morgnarna åkte vi till fabriken och där såg vi bara konferensrum och på kvällarna tillbringade vi på någon restaurang. That's it. Men så är det ju ofta på biznizzresor.

Och Liisa har kommit hem! Hon hade så himla roligt igen och har redan bestämt sig för att åka tillbaka nästa år. Vi får väl se hur det blir med den saken...

För övrigt så har vi gjort ett litet lyft på vår altan. Så nöjd, nöjd, nöjd.

Ja men kolla hur jävligt det såg ut!


Det började likna något...

...och bli så här bra! Vad tycks?

Liisa på utflykt med skidgänget efter träningen.

Tänk att det här är mitt i sommaren. Mt Hood i Oregon.

Vårt älskade paradis, Connecticut River


Dino som älskar att simma




Jag och mina Golden Shoes på väg.

Fy fan säger jag bara! Äta frukost på plast, blääää!

Jag med kollegor i Alabama
 Nu dags att ta tag i jobbet!

Ha det!




Inga kommentarer: