onsdag 6 september 2017

Vår skådespelerska

Det har väl inte undgått någon att Liisa gillar teater? Hon är ju med i Hartford Stage Theater ungdomsgrupp och brukar spela i två uppsättningar per år ungefär. En under sommaren och en på vintern. Snart börjar de träna inför nästa uppsättning, så lördagarna blir upptagna framöver. Ja inte bara lördagar. Hon har fotboll också. Och nu snackar hon om Lucia i Hartford också. Utöver det så tränar hon löpning och styrka inför skidsäsongen. Ja just ja, så är det "art" också. Om hon är busy? Tacka fan för det!

I alla fall så handlade sommarens uppsättning om Romeo and Winifred. Liisa hade inte huvudrollen, men det bryr hon sig inte så mycket om. Hennes roll var stor nog och hon tar alltid stor plats på scen. Hahahahah!

Hon bara älskar att stå på scen och det syns verkligen. De är en fröjd att se henne. Hennes "pojkvän" (eller vad man nu ska kalla det i den här åldern) kom för att se en av föreställningarna. Där satt han med 20 rosor på första raden. SÅ gulligt. Nu bor de så långt ifrån varandra så de ses inte så ofta. Men det blir väl mer till vintern eftersom de tränar skidåkning tillsammans.

Well, well.Japp, det här priset fick Liisa!2 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Hon kommer gå långt, den tjejen!

Annika sa...

Ja det är ju för kul det där!! GRATTIS!!!
Har hon börjat snacka om vilket college hon vill gå på sen?
Sånt brukar de ha sådan koll på tidigt. Hehe.
SÅ kul detta med teater. I know it, I know it ;-)
Kramar!!