måndag 4 september 2017

Labor day

Japp, vi är lediga idag och det är så välkommet. Jag är trött och sliten. Men det blir nog inte så mycket vila, för det finns tusen-miljoner saker som ska göras idag. Så blir det alltid när jag varit ute och flängt.

Många av er har sett att jag varit till Dallas, San Diego och Mexiko nyligen. Och det har inte varit pga semester utan jobb, jobb och åter jobb. Hur går det ihop med mina besvär med hjärtat och sköldkörteln? Så där. Har inte mått 100, men det är som det är.

I alla fall så är det konstaterat att jag har Hashimoto. Inget livshotande, men kan bli jobbigt. Hjärtat är fortfarande ett mysterium. Har en MRI kvar att göra. Det lutar åt ett virus som gjort att hjärtmuskeln försvagats. De hoppas att MRI ska visa klart var i hjärtat det har angripit. Det där dumma viruset.

Vi tar en dag i taget.

Skolorna har kört igång och Liisa är nu en 8th grader. Helt otroligt! Nästa år high school! Vad hände liksom?

Viss ja, vi har ju varit till vårt paradis också. Thousand Islands. Dit vill jag åka igen och igen och igen.

Våra goda skidvänner som vi besökt i sommar

Hör till sommaraktiviteterna

Liisa wakeboardar för första gången

Paradiset

Och så "back to school shopping"

1 kommentar:

Christina sa...

Ja du, Taina, det där med att jobba lagom, ta det lugnt och vara rädd om sig... det är lättare sagt än gjort! Även här var den här extra dagen mycket välkommen, jag hoppas du har kunnat lägga upp fötterna en liten stund och bara andats. Det är ingen större ide att skicka med en massa floskler om att du ska vara rädd om dig osv.... det är du så klart så mycket det går. Jag hoppas de hittar skälet till hjärtproblemet och kan åtgärda det snarast. Stor kram från PA!