torsdag 20 januari 2011

Slut på grubblerier!

Som ni förstått så har jag fått besked om att det INTE var malignt. Farbror Doktor skrev in ett återbesök om 6 månader. Han vill följa utvecklingen i det högra bröstet för "something is going on" typ. Nu kan jag andas ut, sova om nätterna, koncentrera mig på familj och jobb och säga bye, bye till huvudvärken.

Jag blev SÅ glad igår att jag sprang ut och skottade en gångväg åt oljegubben som skulle leverera olja. Han höll på att svimma när han såg vad jag hade gjort. Efter skottandet blev det faktiskt ett glas champagne. Nu ljuger jag, det blev säkert 2. Eller 3. Vem bryr sig. Det dracks ur våra ubersnygga milleniumglas av Bertil Vallien.


Det kanske inte syns så väl men det var en LÅNG gång jag skottade fram.

Spana in glasen! Visst är de fina? Nu var det inte favoritchampagnen som dracks, men den fick duga. Duktig fotograf som jag är så syns inte etiketten på champagneflaskan men däremot på ljuset!

Kom på att jag har inte skrivit om Liisas födelsedagsfest, julen eller nyårsaftonen. Inte heller om vårt besök till Foxwoods Casino. Det finns ju HUR mycket som helst att ta igen. Slut på grubblerier och åter till underbara vardagen där vi får vara friska och krya.

Jag vill bara avsluta med att tacka ALLA som varit så himla gulliga och skickat in så fina kommentarer. Bloggvärlden ÄR speciell.

Imorgon är det fredag och på schemat står besök av vår "property manager" och en rörmokare. Trycket i duscharna är obefintlig just nu. Jag är glad att jag inte äger huset kan jag säga.

Sedan ska det arbetas. Mycket som vanligt men det gillar ju jag. Till kvällen blir det gymmet och ett underbart Groove pass. Kan ju alltid önska mig att middagen står klar när jag kommer hem.

Just det, måste bara nämna Jonas lilla present till mig, som jag fick igår. Han köpte en manikyr-kolijox-låda. I lådan fanns nagelfilar och krämer och oljor för händerna och naglarna. Han vet om att mina händer är snustorra den här årstiden, men vill han verkligen att jag ska gå omkring och lukta Wunderbaum? För det är precis vad en av krämerna luktar som och det råkade jag ha på mig idag då jag träffade en massa folk i arbetet. "Goddag, mitt namn är Frau Wunderbaum".

18 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Å Taina jag är sååå otroligt glad att du nu kan komma tillbaka till vardagen. Att allt var bra och att ni fick öppna bubbelflaskan! :-)
Kramar från oss alla!!!

Desiree sa...

Jag är så himla glad för din skull Taina. Jag har själv varit med om något likande och jag förstår glädjen du känner och tacksamheten över att man fått tillbaka något som man så lätt annars tar för givet.
Nog syns det alla gånger vilken fin gång du fixat till oljegubbgen. Du behöver ju knappast gå på något träningspass efter att ha skottat det där :-)
Klart du ska fira med bubbel och champange. Livet är för kort och för skört för att inte ta alla tillfällen i akt att både glädjas och fira. Ha nu en extra underbar helg.
Kram!

Pettas sa...

Frau Wunderbaum!
Det finns ingenting bättre än när man får livet tillbaka just på det här sättet. Oron som man bär med sig över hur allting skall bli är det värsta tänkbara. Skönt att allt satte sig precis som det skulle!
Oljekillen fattar nog inte vad en kvinna med sisu är! Skulle gärna ha sett hans min!

Grattiskram!

Anonym sa...

Är så otroligt glad för din skull :) Kram Pia

Melting Pot sa...

Åhhh så härligt Taina. Vad annat kan vara bättre att fira med champagne än en skottad gång....eller jag menar förstås att få vara frisk! Kram

Annika sa...

Ja, Taina, att få vardagen tillbaka utan GRUBBEL, sjukdom och ångest är den allra finaste presenten!!
Förstår ju så att ni firar och ör bubblande glada!!
DET är jag med för din/er skull!!
Största kramarna!!!

eastcoastmom sa...

Underbara nyheter! Så glad för dig!!!

Jag har också skottat nu på morgonen, eller använt vår nya snöslunga. Vilken pryl!

Hälsningar från mig här neråt kusten i CT

Steve sa...

Det är härligt att läsa om människor som uttrycker glädje och som dessutom vågar belöna sig själva.
Fiffig vinkel på fotot m t p den lååååånga gången.

Taina sa...

Saltis:
Tänk att vardagen är SÅ välkommen! Jag är lyckligt lottad jämfört med många andra som får andra besked. Tusen tack och stor kram till er med!

Desiree:
Tack snälla du! Tänk att behöva utsättas för detta innan man liksom stannar till och tänker på det som är viktigt och hur lätt det är att ta allt för givet.

KRAM

Pettas:
Hans min var obetalbar! Han bokstavlingen sprang med slangen längs gången! SÅ glad var han. Hahahaha!

Frau Wunderbaum ÄR lycklig nu. Och lättad.

KRAM

Pia:
Tackar!
Kram

Melting Pot:
Hahahaha! Där fick du till det! Att skotta fick mig ändå att inse vad skönt det är att vara frisk.
KRAMEN!

Annika:
Tusen tack! Ja puts väck med grubblerier av DET slaget i alla fall. Tänk att en vardag kan vara så underbar. Bara för att man är frisk. Bästa gåvan av allt. Tror tamejsjutton det blir en till champagne i helgen. Men då ska det vara en Lanson Rose som är min absoluta favorit. Just LOVE it!

KRAMISAR

Eastcoasmom
Tackar. Jag är också glad ;)

Det blir till att skotta idag igen. Men utan snöslunga. Vår kille som plogade åt oss tidigare fick kicken. Han gjorde mer skada än nytta...

Steve:
Vi ska tillvara det goda och självklart belönar jag mig själv. Gången är låååång. Hihi

alegni sa...

jag är så himla glad för din/er skull, taina! det är den bästa sortens nyheter man kan få. ever.
skål och kram!

Sporty Spice sa...

Oh puh, vad underbart att höra! KRAM!!!

ginna sa...

Grattis Taina, vilket otroligt skönt besked! Sånt ska firas, så KLOKT av dig att dricka champagne! Allt gott, ginna i dc

HeLena sa...

Taina!!
Så himla skönt!
Duktigt av dig att skotta, ser ut som om ni har fått lika mycket snö som vi har kvar... mycket har töat bort. Men visst är det härligt när man får en sådan energiskjuts!
Jag är otroligt GLAD jag också för din skull, så himla skönt! Puh!
Krama om familjen och se till att få en bamsekram tillbaka!
Härlig helg!!
Kramar i massor!

Ingmarie sa...

Åh sötnos! Om jag hade haft champagne så skulle jag skålat för din skull! KRAM

Camilla sa...

Vilken lättnad! Du ska definitivt unna dig både ett eller flera glas skumpa. Ofta!
Ta vara på livet.

stor kram

Marianne sa...

Åhhhh, kära mrs Wunderbaum, vad jag blir GLAD av det beskedet!!! Härligt, nu kan vi allihop andas ut för din skull och glädjas i stället!

KRAMAR I MÄNGD!

Taina sa...

Ingela:
Best news ever! Skål!
Kram

Sporty Spice:
JAAAA SÅ UNDERBART!
KRAM

ginna:
Tackar! Champagnen var riktigt god ;)

HeLena
Tusen tack. Snacka om energiskjutsen jag fick. Hahahaha!jag kunde nästan ha flugit till månen. Men ångrade mig. Det var för långt...
Kram

ingmarie:
Tack! När du har vägarna förbi ska jag bjuda dig på ett glas ;)
Kram

Camilla:
Ja varför tar man inte champagne oftare? Det ÄR ju så gott.
Kramar

Marianne:
Nu har Fru Wunderbaum lagt undan krämen.
Bloggvärlden är fantastisk måste jag säga!
Kramar tillbaka!

Anna, Fair and True sa...

Jag hade ju helt missat att du haft en "scare". Skönt att det inte var något"! Stor kram!