fredag 21 maj 2010

Show & Tell : Gomt i min garderob

Vad jag ar glad att jag inte ar hemma idag och tittar i MIN garderob Bejla! Ditt fredagstema ar ju HUR intressant som helst och just nu, dar jag befinner mig, sa fick jag improvisera lite pa temat.Det sticker ut nagot. Lite mysko maste jag saga.Mer intressant an sa har blev det inte. Ett par traningsskor och ett stinkande knaskydd.Men vanta nu! Vad ar detta? Ett kassaskap! Erkann att DU blivit nyfiken nar du sett ett.Jag menar, tank om foregaende gast glomt nagot! Wow sager jag bara. Sitt inte dar och rynka pa nasan och sag att du aldrig kikat extra noga. Jag gor det och hoppas pa att staderskan glomt att kolla vad som gomt sig just i denna del av garderoben.
Forst ser man en lapp om hur skapet ska skydda din egendom och bla bla bla.
Jag har inget onormalt stort huvud men trangt var det nar jag kollade det har skapet extra noga. Det skulle ju kunna finnas en sedelbunt. Fnys lagom du. Din hand har med all sakerhet vispat runt ett par varv dar inne och sa sager du till familjen "jag ska bara kolla hur stort det ar". Tjena. Min hand vispar for att leta och huvudet denna gang for att kolla om fingrarna varit forlamade och jag missat nagot!Sa har glad skulle jag bli om det fanns nagot vardefullt dar. Men sa har glad ar jag nu anda for imorgon, lordag far jag aka hem till min kara familj igen.

9 kommentarer:

Grekland nu sa...

Ja men det är väl klart man är nyfiken och kollar lite extre, det skulle jag absolut göra. Fråga är vad jag skulle göra om det plötsligt låg en stor sedelbunt där?? Eller nåt annat trevligt? En samvetsfråga...Hoppas du fick en skön hemresa!

Desiree sa...

Ha en bra hemresa och hoppas att allt går smidigt och att du snart är hemma hos din kära familj igen.
Kram

Marianne sa...

Men det fanns en hel del snyggt i den där garderoben också, det har vi sett på alla bilder hela veckan, dvs det du har haft på dig. Ja och ett tag där också det du har i kläderna : )

Härligt att du är hemma hos familjen igen!

Kramar!

HeLena sa...

Jag kollar ALLTID!! jättenoga, för tänk om?? men det har hittills inte hänt...
Ha en härlig söndag!!
KRAMAR!!

Anna, Fair and True sa...

Haha, vad rolig du är! Som vanligt!

Londongirl sa...

Ja tänk om det hade legat en tjock sedelbunt där! :-)

Bejla sa...

Haha, kul vinkling. En hotellgarderob gömmer ju annars inte på så mycket spännande, men det fixade ju du! :-)
Måste vara skönt att vara hemma igen. Själv väntar jag också på att familjen ska bli fulltalig - två dagar kvar nu..

Annika sa...

OCH nu är du hemma i CT igen.
Förmodligen regnar det lika mkt på dig som det gör på mig...
KUL vinkling, som alltid!!
KRAM!!

Peter sa...

Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig tittat i något sådant där kassaskåp. Plötsligt inser jag vilka rikedomar som gått mig förbi genom alla år...