torsdag 20 maj 2010

Endast en dag kvar


Still in Berlin, Germany.


Endast en arbetsdag kvar!! Har i Berlin alltsa. Slut i huvudet ar jag i alla fall. Mer an vanligt, men det gor inget for det har varit en lyckad dag och jag har fatt massor gjort tillsammans med mina kollegor. Imorgon aterstar ytterligare ett par arbetsmoten for att sedan avsluta dagen med en detaljerad "action plan". Yeah, actions! Later coolt, tycker jag.


Nu ska fotterna, med skorna pa, laggas upp i sangen och ett glas vin i ena handen och en burk almonds i den andra. Vem fan ska halla i fjarrkontrollen och zappa mellan kanalerna da??? Jag far val stalla undan glaset en stund. Men bara en kort stund.

Dagen borjar jag med en loprunda och med den har frillan ar det inte manga som stannar och flirtar med en precis!

Storsta delen av dagen har tillbringats vid detta bord med mina kollegor.

Ibland kikar jag ut och ser da detta. Inga palmer har inte.

Trots att jetlaggen ar puts vack sa blir jag lite trott mot eftermiddagen...

Men vad fan ar nu detta? Jo mina STODSTRUMPOR! Jag vet, jag vet, jag har for fa med mig och maste saledes tvatta nagra i handaftet med vanlig tval. Staderskan maste ju undra hur gammal den har gasten ar som bor i detta rum.

9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaa jag skrattar åt bilden av dina strumpor på tork!!! :-)
Härligt iallafall att det känns som om mötet varit givande och att ni kommit fram till saker. Alldeles för många öten brukar annars ibland kunna kännas smått onödiga när man efteråt funderat över vad man EGENTLIGEN kommit fram till.... tycker jag.
Hoppas du lycksa komma på hur du ska zappa nu!
:-)
KRAAAM!

olgakatt sa...

Gissar att gubbsen du jobbar ihop med börjar bli ömma i magen för du får väl dom också att skratta på sig, eller?
Var inte ledsen över stödstrumporna, jag har också fast den tjockare stenhårda modellen. Piffar upp dem med cerise kalasbyxor, t ex, eller leggings som det heter numera! Hittade nyligen tvärrandiga på marimekko, som hippar till tanten litet! Trots stödstrumpor!

HeLena sa...

Jag behöver oxå stödstrumpor men de är så j**la varma! Låter som en bra arbetsvecka! Vinet från igår så juvligt gott ut, hoppas det smakar lika bra! Imorgon ska jag ta ett glas eller.... kanske två;)
skål och Kramar!!

Desiree sa...

Snygg löparfrilla ;-)
Jag tror att det är rätt vanligt att folk tvättar strumpor och underkläder på hotel och hänger upp så städerskan kommer nog inte att höja på ögonbryen. Hon har nog sett ett och annat som är värre. Enjoy sista dagen. Se till att passa på att sträcka ut dig ordentligt för sedan blir det till att sitta som en hopfällbar kniv på planet igen.
Kram!

Petra H sa...

Ha ha, jag tycker att stödstrumporna ser ut som vanliga nylonstrumpor så det gör säkert städerskan också!! Jag skrattade gott åt en kompis idag som jag var smakråd åt på lunchen. Hon provade en sommarkjol med knä-nylonstrumpor till - snyggt ;-) Inte något nytt europeiskt mode dock kan jag berätta!
Du kommer aldrig till BRYSSEL på dina jobbresor??
KRAM!

alegni sa...

jag får bara upprepa min kommentar från igår :D
igår såg jag - på riktigt alltså - en dam i 50-årsåldern med en hyfsat snygg utstyrsel upptill, bl.a. en kjol som slutade strax ovanför knäna, men så hade hon knästrumpor till. och platåsandaler. it wasn't a pretty sight...
ha det gott och lycklig hemresa!
kraam

Annika sa...

Stödstrumpor har jag också då jag flyger, hihi!!!
Du är lika lovely som vanligt. Alltid ett fniss här hos dig!!
Nu ska du snart tampas med jetlag på det här hållet...
Lycklig resa!!
PS, det är OK att lägga av en brakare ombord...

Anna, Fair and True sa...

Hoppas ingen såg dig när du sussade på datorn! ;)

Marianne sa...

Stödstrumpor är bra när man flyger och ska sitta still länge på möten etc. Det har jag också, fast de ser ut som vanliga knästrumpor. Hahaha, nä, inte till kjol : D

Kram!