tisdag 9 oktober 2018

Lite busy bara

Ja men hur göööör folk och fä för att hinna med sina liv OCH blogga dessutom? Jag hinner knappt "torka mig i röven" känns det som.

När skolorna kör igång så snackas det om hur skönt det är att komma in i rutinerna igen. Vilka rutiner??? Har jag glömt bort dem alla eller är jag bara allmänt trög? Skolan startade med rivstart och nu gäller det att hålla koll på powerschool, google classroom, charm, emails från lärare, uttalanden från rektorn, aktivitetskalendern. You name it. Och så är det bara freshmen year. Ska jag orka med det här i 4 år?

Sedan är det ju inte bara skolan för er som "följer" mig på Insta eller Facebook. Mycket annat som händer här i den Olssonska familjen. Mer om det senare.

I alla fall så är hösten här, trots värmen. Ja, vi har fortfarande varmt. Men det är faktiskt höst för löven börjar så sakteligen hitta sig ned på gräsmattor och uppfarter.

Liisa har kört igång med sina vanliga aktiviteter. Hon spelar saxofon i skolans "honor band", hon deltar i ungdomsteater på Hartford stage Theater och så har skidsäsongen börjat med barmarksträning. Och nej, hon har inte körkort så säg hej till Tant Taxi-Taina! Min höstkaraktär.

Skolans band spelar oftast på hemmamatcher i fotboll och nu snackar vi amerikansk fotboll. Det är cheerleading, det är hamburgare, läskedryck, hejarop och så musik från skolans band. Tur att det händer annat än matchen för jag fattar nada!

Ombytt och klar för kvällens match och spelning

Tur att de här tjejerna finns för de håller verkligen igång publiken. Superduktiga!

Att stå och glo in i de här rumporna och en hög mitt på plan är inte alltid så upplyftande.



Vår saxofonist!
Får skriva mer en annan gång och berätta om ALLT som pågår. Puss på er!

1 kommentar:

Äventyret framtiden sa...

Hej tant Taxi-Tanja!
Jag känner igen det där från tiden då mina barn var i samma ålder som Liisa är nu. Men du har säkert betydligt längre vägar att köra än vad jag hade på den här lilla ön i havet.
Underbar sista bild i inlägget! Vilket leende er saxofonist har!