söndag 4 juni 2017

Tar det lugnt. Mycket lugnt.

Oj, nu har jag inte tränat på 4 dagar och det känns! Blir hispig och rastlös. Men imorgon, efter läkarbesöket ,ska jag nog vara tillbaka på banan igen. Har mått "så där". Och väldigt trött.

Idag söndag blir det ytterligare en lugn dag. Kanske lite mer trädgårdsarbete. Kan påta i timmar. Utan att riktigt veta vad jag gör. Rycker upp lite här och där. Planterar lite där och här. Vattna behöver jag inte göra för det känns som grundvattennivån har nått max och ibland kan det kännas som om man går på en vattensäng. Lite svajigt så där.

Ett besök till vår favoritrestaurang, Black Eyed Sally's har vi också hunnit med och där träffade vi Mara. Hon tyckte vi kunde stanna kvar lite längre men Liisa var ju med så det fanns inte på kartan för mig. Men Maras karta såg visst annorlunda ut. Hon föreslog att vi skulle skicka hem Liisa med Uber! DET gjorde vi inte!

Min lilla odling

Vår uteplats som jag älskar


Hartford

Hartford och Capitol building i bakgrunden

LarvLiisa
Alltid träffar man någon på Black Eyed Sally's. Här med Mara. Och någon som fotobombar oss ...
3 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Nej! Jag har inte skrattat ihjäl mig! Dina plantor ser ju hur bra ut som helst och inte ett ogräs i sikte. Sådana har jag i parti och minut.
Vilken härlig altan ni har....deck? heter det säkert.
Jag kan förstå att det är din favoritplats.
Härliga fotografier som jag blir glad av.
Håller mina tummar för att du snart kan ta dig ut igen på dina motionsrundor!

Annika sa...

Fina bilder, Taina!
Du får fortsätta att lyssna på vad doktorn säger och verkligen följa hens råd!!! Du måste!!
Idag får du nog veta mer, nyfiken på vad hen säger.
Tycker du har så fint och mysigt hos dig! Håller med karin, så fina rabatter!!!
Kramar!!!

Taina sa...

Pettas
Nog finns det ogräs allt. De tar liksom aldrig slut och poppar upp de mest konstiga ställen. Ja vår altan är vårt tillhåll på sommaren, när det inte regnar vill säga. Då sitter vi på "porchen". Jag tror att en sådan här altan kallas för patio. Ett "deck" är mer än altan av trä och staket. Annika kan nog rätta mig där.

Annika
Tack snälla du! Och ja jag lyssnar! Har besökt på familjedoktorn och kardiologen nu. Sjukvården här är ju så bra när man har en bra försäkring så som du skrivit om tidigare. De är så "personliga", ringer hem och kollar osv. Min kardiolog är VÄLDIGT ung väldigt kunnig. Gjorde lite research på honom, fniss.
Hoppas din arm läker bra och snabbt.
Kram kram