söndag 3 april 2016

Släng dig i väggen Kung Bore!!!

Inte kul att vakna upp till.


Ja, ni ser ju! Tredje april och snö! Vill INTE!!! Men det roliga är att det mesta kommer att smälta undan idag. FÖR ATT IMORGON FÅ PLATS FÖR ÄNNU MERA SNÖ!

Nä, jag drar något gammalt över mig. En annan sitter och drömmer om sommaren.

En sommartjej
Nog för att Liisa gillar vinter och snö så hon kan åka skidor, men just nu längtar hon också efter vår och sommar. 

Förutom snön har många blivit strömlösa. För det har blåst också. Och åskat. Märkliga väderfenomen. 

Igår blev det en lugn hemmakväll. Lite god middag, som jag lagade för en gång skull. Annars är det ju mest Jonas som står för maten i det här hushållet. Jag var lite sugen på fisk och skaldjur, så det blev skagenröra till förrätt och ugnsbakad lax med rotsaker till huvudrätt. Jag kan om jag vill. Fick ingen bild på laxen och på skagenröran så blev bilden inte så där proffsig precis. Lite rörig och stökig. Ja men hallå! Det är ju en skagenRÖRA!


Nu har Liisa och jag tränat. Det gjorde vi igår också. Jag måste erkänna en sak. Jag hänger inte med i backarna längre. Suck. Nu är det hon som står på toppen och vrålar "TA I DÅ!!!"Jag skyller på åldern. Gaaah!

Nu lunch och sedan ska jag ha lite kul. Ska nämligen ta tag i den evigt växande tvätthögen och försöka lösa bara-en-strumpa-mysteriet.

2 kommentarer:

Annika sa...

Trist, men det är väl snabbt övergående.
Ni har väl knappt haft ngn vinter heller iår?
Lika mesigt som hos oss. En jättestorm, men det var också allt. Kan knappt minnas mildare vinter än den som just lämnat oss.
Den där snön ni har blir bra för våren, och växtligheten eftersom den inte kommer att ligga kvar länge, men jag fattar att det var depp att se den.
Här har våren kommit så långt, och det tycker jag är lite trist. Drar hellre ut på ljuvligheten.
Skagenröra älskar jag, såååå gott!!
Kramar!

Unknown sa...

Hörröduudu, du har väl alltid varit duktig på att laga mat...intresset är kanske inte alltid på topp då du redan har Jonas-kocken, som gärna fixar maten. Såg bra ut det du tillrett😋
"Uusi lumi on vanhan lumen turma", sägs det!
Duktiga mor och dotter som tränar tillsammans💕 och Heja Liisa, ropar moster😀
Jo, trevligt göra det där att alltid försöka lösa mysteriet med "bara-en-strumpa-kvar"!?
Kramar❤