måndag 4 april 2016

School is delayed 2 hours due to inclement weather.

Ja men vilken överraskning då! Eller inte. Två timmar behöver de stackars små liven räddas från den hemska snön. Därefter är det "safe" för skolbussar att köra de små liven. Hoppas de inte fryser ihjäl bara. Det är ju trots allt minus 3 grader, Celsius. Idag blir det nog ingen rast ute för de stackars små barnen. För TÄNK om de får frostskador? Hualigen!

Såg en underbar video på FB angående skillnader på barn i USA och Europa:Unlike Americans, Europeans don't view recess as a waste of time.Like ATTN: on Facebook.For a full look at SBS's Dateline program referenced in our video, here is a link to "Kids Gone Wild," about Denmark's forest kindergartens: http://www.sbs.com.au/news/dateline/story/kids-gone-wild
Posted by ATTN: on Tuesday, March 8, 2016


Jag lade faktiskt ut den på min timeline. Säkert är det någon som tycker jag är galen. Men det bjuder jag på!

Jag sitter hemma än. Skall strax köra iväg till jobbet. Måste bara se till att mitt lilla arma barn kommer iväg till skolan. Hon som måste GÅ. Det tycker en del mammor är förskräckligt. Speciellt nu då det är så kallt.

Imorgon drar Jonas och Bob till Irland! Jag? Äh, någon måste ju hålla ställningarna här hemma. Förresten så har Liisa skola och jag vill inte använda all min semester före sommaren ens börjat.

Så igår kväll var vi bjudna till Bob och Darlene för att gå igenom resplanen för "gubbarna".Innan maten var ju den här tjejen upptagen med att vara "social"Lite post-påskfirande är aldrig fel!
Nu blir det dags att sladda till jobbet! Ha det!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Trist med bakslag och sno igen. Hoppas att den snart smalter undan. Forstar att det blir irriterande med 2 hour delay. Dessto trevligare med middag hos Bob och Darlene. Kul for Bob och Jonas att dra ivag pa egen semester. Hoppas du och Liisa far det bra som far vara hemma och halla stallningarna.
Kram!

Annika sa...

Ja, det är lite trist, men som jag sa, det är säkert väldigt snabbt övergående. Det är bra för naturen och blomningen med lite aprilsnö också.
Här har vi knappt haft ngn vinter. Jo en ordentlig stor jättestorm i slutet av jan. Men annars? Nä. Sjukaste vintern jag kan minnas.
OCH en rekordtidig vår.
Skolbarnen har ändå haft 8 lediga snödagar, och ngn delay då och då.
Det är vad jag hört av dem som har barn i kommunala skolor.
Men nu blir det nog inget mer vitt hos oss.
Roligt att Bob och Jonas reser till Irland. Sen får du och Darlene dra iväg också!
Kramar!!

Unknown sa...

Heeelt otroligt med att de "delayar" skolgången med 2h p.g.a. snön/kylan😂 De som tar besluten borde sannerligen se videoklippet!!!
Fina foton igen från Bob&Darlene. Ser alltid ut att vara så hemtrevligt☺
Jaså, Jonas och Bob drar iväg, kul för dem😊Hälsa dem en trevlig resa!
Jobba inte ihjäl dig nu syrran. Du har alltid så mycket på G, men då har du ju mer energi än någon annan jag känner😄
Kramar till dig och Liisa❤

Malin sa...

Kallt här med. Minusgrader på morgonen men ingen snö. Varnade mina föräldar som anländer först till NYC och sedan vidare till oss i MD senare i veckan. Fick till svar: Vi är vikingar! LOL