onsdag 30 september 2015

Godmorgon

Blir ingen löpning denna morgon. Himlen har öppnat sig och det öööööser ner regn. Visst går det att springa när det regnar, men inte i det här regnet kan jag lova er. Det ger liksom ingenting. Du ser inget trots pannlampan. Älskar mina morgonlöprundor. Vi brukar dra ut vid 5-snåret, Jonas och jag. Pannlampor och reflexväst. Springer, snackar och gör oss redo för dagen. Idag blir det träning efter jobbet istället. VILL INTE springa på löpbandet. SÅ tråkigt!

Annars så går veckorna så himmelens snabbt just nu. Hinner knappt med mina egna tankar.

Igår var det en sk "Awareness training" i "Diversity and Inclusions" med ledningsgruppen. Alltid lika intressant med hur vi ser på saker och ting. Vår ledningsgrupp är redan en bra mix. Det gillar jag. Däremot så har jag svårt för när man sätter upp mål för det. Det blir ju som det blir om man väljer rätt person. Det handlar inte om vad jag har mellan benen. Däremot vad jag har mellan öronen. Eller?

De flesta studier visar på att en bra mix i en grupp är effektivt. Men vi bör ha samma chans till en tjänst oavsett om jag är gul eller blå. Ja ja, det blir nog bra det här med.


4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Som det regnade imorse gick det verkligen inte att springa utomhus!

Annika sa...

Oj oj, och nu blir det ännu mer regn.
Du får ta det lugnt om du ger dig ut i helgen.
Hemskt väder att vänta ju.
HOPPAS att ni inte ska drabbas hårt nu.

Desiree sa...

Åh shit vad ni är båda hurttiga och tidiga. Strongt jobbat. Att också springa i regnet blir ju extra plus i kanten. Jag hade nog valt löpbandet för att undvika regnet. Men superskön känsla när det är gjort. Ett bra sätt att starta dagen.
Kramar!

Susjos sa...

Är imponerad också av dina så tidiga morgonrundor! Enda gången jag springer på morgonen är på semestern utomlands..för det blir ju så varmt senare på dagen, och man vill ju gärna dricka öl till lunch...hrmm....