måndag 7 september 2015

Godmorgon söndag. Öh jag menar måndag!

Så konstigt att vakna på morgonen och inse att jag inte behöver rusa runt som en tok! Det är måndag och vi är lediga! Sista dagen på sommaren. Sägs det. Det ska bara bli 33 grader varmt här idag. Lite småljummet. Mohahahaha! Vi ska spendera eftermiddagen hos vänner för BBQ och flyta omkring i deras pool. Orkar nog inte så mycket mer. Men före det blir det en löptur, trots SKITRYGG! Ja, jag börjar bli gammal med alltför många skador och slitningar i kroppen. Men jag ger inte upp. Aldrig! Det gäller att ta hand om skadorna på rätt sätt och det är inte att lägga sig på sofflocket. Då får de amputera mina ben först!

I lördags var vi bjudna på 50-års fest. Många av er har redan sett bilderna på Facebook. Måste bara säga att det var en annorlunda fest. Eller ska jag säga annorlunda "gäster". Vi brukar kalla dem för Hillbillies. Inget ont om dem. Absolut inte. De har bara sin egen, hm låt oss kalla det för "stil".

I alla fall så skulle jubilaren överraskas men han dök upp timmar tidigare än beräknat och alla gäster hann inte med att se hans reaktion. När vi kom var han redan på plats. Där stod han i sina jeans, en för-stor-t-shirt och boots. Lite cool så där.

Det åktes 4-hjuling, kastades hästsko och det spelades golf toss. Vi åt och drack och hade allmänt trevligt.

Jubilaren i sin röda t-thirt.
Hästskokastning


Något annorlunda kök.
Jubilarens flickvän

"Öltältet"
Puss, pussMor med sina två döttrar


2 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Vad kul! Älskar när man blandar människor som inte alla ser likadana ut, lever liknande liv!

Desiree sa...

Hoppas det blir bättre med ryggen. 50-års festen verkade vara kul. Låter svårt med hästskokastning men roligt att prova på. Hoppas att hettan snart lägger sig. Här har det äntligen blivit riktigt skönt nu med lagoma ca 22 grader om dagarna. Vi hade det ganska lagom varmt i spanien också med ca 20-25 grader.
Kramar1