fredag 10 juli 2015

Hur var 4:e juli då?

Jo men hallå vilket fjärde-juli-kalas vi var på då! Tänk er att åka hem till en "vanlig" familj och när du kliver ut på baksidan av huset så öppnar sig ett hav av grönområden. Området hade allt från pool till åkattraktioner. Typ mindre berg-och dalbana. Permanent. Japp, så har våra vänner det här. Berg-och dalbana. Det har väl alla?

Förutom saker, så hade de givetvis djur också. Och det var inte bara hundar och katter, utan får OCH lamor!

Just ja, det fanns en scen. Såklart. För levande band ska man ju ha på sin fest. Hemma i trädgården alltså. Och kvällen till ära så hade 4 "physics" bjudits in.

Om vi hade kul? Tacka fan för det!

Jag tog lite bilder i början innan alla gäster hade anlänt. Sedan fanns liksom inte tid till det.

Jag glömde! Kvällen avslutades med ett hejdundrandes fyrverkeri! Såklart.

Självklart var man klädd i rött, blått och vitt. Med tjusigt halsband såklart!

Det fanns en hel del tecken på vad det var för en speciell dag som firades. Eller?

"Berg-och dalbanan" som tog 6 år för pappan i huset att bygga. 
Om du hade glömt ta med dig hatt eller solbrillor så fanns det lite att ta av.


Mätt Jonas?
Barnen hade det kul, om man säger så.Sumobrottning på gångJonas och D in actionDet var en dag och kväll att minnas. Nu off to work!

1 kommentar:

Desiree sa...

Härligt att se att Liisa mår så mycket bättre. Wow vilket ställe alltså! Har de gigantiskt hus och tomt eller bor de på en gård ute på landet? Häftigt att gå på ett sådant kalas. Imponerande vad de fixat och ordnat med inför 4th of July. Eget band, egen bergochdalbana, man tappar hakan.
Sumodräkterna ser ju skitkul ut, de hade jag velat prova. Vilka fina ansiktsmålningar tjejerna hade fixat. Förstår att detta var ett partaj och en kväll that blows you away en smula. Vad kul att ni får uppleva allt sådant här :-)
Kram!