onsdag 13 februari 2019

My basement

Åh vad jag skulle vilja göra om i vår källare. Den är inte speciellt vacker och vi använder den till allt möjligt. Liisa tycker inte om att hänga där mer än när hon tränar. Hon har vänner som har typ biograf, sköna stolar, biljardbord osv. Ja men hallå, vi skiter ju inte ut pengar precis och sedan är det ju bara vi tre i huset. Vi har rum så det räcker och inreda källaren står inte högst upp på listan precis. Men ändå..

Om Liisa fick som hon ville, skulle hon vilja göra om det mesta i det här huset. Det är ju inte det nyaste huset precis, men jag trivs bra. Har aldrig utgett mig för att vara inredningsexpert. Min stil är liksom...min stil. Men OM jag skulle göra något i källaren, har ni några bra tips? Bring em on.

Här följer några bilder på källaren...I know, it's not pretty.









3 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Vi har vänner som har en otrolig karaokeanläggning i sin källare! Plus soffa och fåtöljer. En bar. Pingisbord. Magnetisk dart... allt. Ett fantastiskt ställe för både barn och vuxna fester!

Malin sa...

Ge Liisa en budget och låt henne inreda. Hon kan säkert kolla Craigslist, Ebay och IKEA;)

Taina sa...

eastcoastmom
Jag har också sett källare som varit som rena entertainment rooms! Jag måste fundera håååårt vad jag vill, vad Jonas vill och vad Liisa vill.

Malin
Ingen dum ide!!!!