tisdag 17 april 2018

Grattis till oss

Idag har vi bröllopsdag. Tänk att vi lurade alla som var bjudna till Liisas dop den 17 april 2004 i Torsåkers kyrka. Endast prästen och frissan kände till vår lilla hemlighet. Gästerna från Finland hade anlänt med båten på morgonen och jag hade inte ens sett dem den morgonen. Jonas hade lurat dem att jag hade fullt upp med att fixa allt inför dopet. Men jag satt hos frissan och drack champagne medan Pia drog med kammen genom mitt hår.

Snacka om allas förvåning i kyrkbänkarna när prästen börja tala om för alla att ceremonin skulle inledas med en vigsel och där kliver VI fram som gubben och gumman ur lådan! Pappa grät, brorsan tappade hakan i bänken framför sig, syrran log så mungiporna nådde öronen. Ja många roliga miner, men det roligaste var nog Alberts kommentar som filmade det hela och pratar samtidigt "Va, är det nån som ska gifta sig nu mitt i allt" innan han fattade att det var vi! Hahahahahaha!

Vilket kalas vi hade sedan. Dopkalaset blev en mix av ett dop- och bröllopskalas. Kvällen avslutades med en fotbollsmatch i "finkläder" mellan Sverige och Finland.

En dag att minnas.5 kommentarer:

Pettas sa...

Grattis till Er!
Vann Finland? ;)
Ett härligt minne har ni, verkligen!
Lycka till bästa bröllopspar!

eastcoastmom sa...

Grattis på er dag!
VI hade också ett överraskningsbröllop, rekommenderar det verkligen!

Annika sa...

GRATTIS till er!! VAD roligt! OCH så fina ni är.
Vem vann finnkampen den gången?
:-D
Kramar!

Malin sa...

Grattis!

Taina sa...

Till er alla som grattat,
STORT tack! Om Finland vann? Är inte det självklart? Hahahaha!