tisdag 31 oktober 2017

Idag smäller det!

Smäller och smäller är kanske fel ord att använda, men idag är det ju många barns "julafton". Halloween och Trick and Treat! Inte bara barnens dag. Även min. Jag bara älskar Halloween, att få klä ut sig och skrämma skiten ur små barn, moahahahaha! Nä, så farligt är det inte, men lite rädda ska de väl bli för häxan som kommer fram varje år för att dela ut godis?

Idag ska jag dessutom jobba hemifrån. Dino ska iväg till veterinären och tvättning och klippning. Liisa ska till Tant Doktorn för sin täppta näsa, som aldrig tycks släppa. Då kan jag lika gärna sitta här och jobba och köra mina möten via webex.

Förra veckans resa till Dallas gick bra. Var en aning trött när jag kom hem sent på torsdag kväll för att sedan upp tidigt på fredagen för att åka till en "off-site" med ledningsgruppen som avslutades med bowling och klämd finger för en annan. Satan i gatan vad ont!

Vi har också hunnit med Haunted Hayride och lite häng hos familjen H. Tyvärr så får man inte ta bilder under själva "hejrajden". Den var SÅ bra och läskig! Än en gång satt jag och skrek nästan hela turen.

Happy Halloween på er!

Så här såg fingret ut efter bowlingen. AJ!

Snart så!

De ser lite rädda ut.

En av mina egenkarvade pumpor.

Liisas Halloween-frukost-bricka

2 kommentarer:

Annika sa...

Halloween är KUL!!
Älskar också den dagen, och älskade den ännu mer då K bodde hemma. Men det är fortfarande en superdag.
KUL också för alla kan fira den. Oavsett tro!! Finns ju ngra som inte tar i den med tång, men so be it då.
Hoppas ni hade toppen igår. SÅG hur cool Liisa såg ut!!
Så roligt att gå all in!!
Nu ska jag plocka ner halloween, once it's over it's over.
Kramar!!

Taina sa...

Annika,
Förstår att det blir annorlunda när det inte finns barn/ungdomar hemma. Men jag är som du, älskar Halloween, att spöka ut mig och vid ytterdörren. Det var mindre barn i år. De har ju börjat med trunk and treat för "safety" och det kan vara en anledning. Töntigt om du frågar mig...

Kramar!!