måndag 25 juli 2016

En till 50-åring

I helgen har ytterligare en av våra vänner klivit över strecket och fyllt 50 år. En vän som vi träffade för ca 8 år sedan när Liisa började åka skidor i Butternut, MA. Där träffade vi familjen D. Mamman har blivit en av mina bästa vänner. En kvinna som har ett toppjobb och är en av de mest roligaste och smartaste personer jag träffat. Trots ett avstånd på ca 3 timmar, så drog vi ned på lördag till en stad strax söder om Newark. Det blev sent så vi sov över. Såklart.

Hon heter Lise och har en spännande uppväxt med en dansk mor och född på Jamaica . Hon älskar sill och "skolekriter", som hon kallar dem för. Hon är en utmärkt skidåkerska och vi älskar att bara hänga med henne och hennes underbara familj. Tack för inbjudan!

Lite stuff åt födelsedagsbarnet

Någon har fått sätta livet till för att mätta magarna på andra.

Vår fina vän, Lise!

Hemma i Lises trädgård


Givetvis hade de en dansk flagga!

Födelsedagsbarnet med sin syster.

Nä, han är ingen jätte...men en steel drum player på festen var en självklarhet. Speciellt om man är född på Jamaica.
Lises mamma som hade fixat mycket av maten och efterrätterna

Jag med mina fina vänner Lise och Ina

"Tanterna" larvar sig så som sig bör...speciellt på småtimmarna.


2 kommentarer:

Desiree sa...

Ser kul och mysigt ut. Wow, later spannande med dansk mor och sedan uppvuxen pa Jamaica av alla stallen. Vilket harligt firande ni ser till att ha fatt till.
Kram!

Teija Flygar sa...

Härligt kalas ni har fått vara på igen :)
Underbart också med vänner som består och att tillsammans få fira varandra och ha roligt. De danska flaggorna var rejält synliga på de flesta bakverken, skoj :)
Hälsa med dig <3