söndag 31 juli 2016

Bye Bye Birdie

Dessa föreställningar alltså! Jag såg båda och jag tyckte första gick så jäkla bra, men så lyfte de ännu ett snäpp till kvällens föreställning! Jag är så imponerad av dessa ungdomar. Hur de lyckats lära sig allt på drygt en månad är en gåta för mig. För att inte tala om glädjen som spred sig ut till hela publiken. De har umgåtts 8-10 timmar om dagen i drygt en månad. De har tränat sång, dans och repliker. De har åkt på musikaler för att hämta mer inspiration. De har gjort iordning alla "propps" till scenen. De har skrattat, busat och ibland säkert drivit ledarna, koreografen och regissören till vansinne. Men KUL har de haft. Så efter sista föreställningen igår kom tårarna. "What's my life gonna be without you guys", säger Liisa när hon drar därifrån. Men till hösten ses de ju igen! Tjohooo!

Flickorna ledsna efter att ha läst nyheterna om att Conrad (Elvis) ska in i militären.

Tjejerna håller koll på var Conrad befinner sig


Uppståndelsen är stor när han kommer till den lilla staden i Ohio

Conrad (Elvis) och vilka moves han hade då! Flickorna ramlar omkull så fort han närmar sig.


Den här tjejen alltså. VILKEN RÖST!


Efter föreställningen blev det sen middag med en av Liisas bästisar, Bella (eller Lill-Bella som vi kallar henne för).

4 kommentarer:

Channal sa...

Så himla kul med duktiga ungdomar! Teater är underbart kreativt.

Kram Anna

Desiree sa...

Det måste vara jättekul och häftigt att se sådana här föreställningar. Jag kan bara ana och tänka mig hur duktiga dessa ungdommar är. Liisa vilken stjärna hon är på scen och hon verkar älska det hela. Hela hon strålar. Vad kul för henne att få vara med och uppleva något sådant här. Kul att de träffas igen till hösten. Jag kan tänka mig att det blir starka vänskapsband då man umgås så mycket.
Kram och grattis till Liisa.

Malin sa...

Vad roligt! USA är ju bra på det, ungdomsteater! Både i skolor och utanför.

Teija Flygar sa...

Mosters "Liisa Ihmemaassa" <3 Så otroligt engagerad i allt hon företar sig med!
Hälsa henne så mycket från mig och säg att hon är helt underbar. Ser ju det på alla bilder. Tänk att någon dag kanske få se henne uppträda "live" :)