tisdag 16 juni 2015

Sommarlooooov!

Sommarlov kan jag glömma. För jag har minsann inget sommarlov. Inte än i alla fall. Och mitt lov blir en semester och det är ju inte så pjåkigt det heller.

Liisa däremot har sommarlov och hon njuter i fulla drag. Trots att det bara varit en helg och en vardag, så har hon fyllt dagarna med kompishäng, simparty, fotbollsavslutning och sleepover. JAG VILL OCKSÅ VARA BARN!

Nu ska jag skärpa mig och glädjas åt Liisas långa ledighet. Nästa vecka är det läger i 4 hela veckor. Då blir det ännu mer kompis- och poolhäng.

Fotbollssäsongen är över. Själv tycker jag den borde börja nu. Det är ju trots allt sommar. Eller har jag missat något? I alla fall så bjöd en av tjejernas mamma barnen på "swim party". Trodde jag skulle dregla ihjäl mig när jag såg huset. Var inte läge att gå omkring att fota huset, inne eller ute. Förresten så kom jag väl av mig, där jag gick omkring och gapade. Spanade till och med in garaget. Ett av dem. De hade nämligen flera. Såklart. Och vad fann jag där om inte en chick liten Porche. En sån som alla har som extra bil. Nåja, vad är väl en bal på slottet...


SOMMARLOV!

Vilket lag! Simsbury Lightning! 

Paparazzin var framme. Var bara tvungen.

Flickorna förbereder sig för partyt.

Kompishäng och sommarlov. Kan det bli bättre?


4 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Frågan är ju när du skulle ha tid att köra sportbil? Till och från jobbet?

Desiree sa...

Så härligt för Liisa med sommarlov. Det huset hade man gärna velat se lite mer av. Yes helt klart avis på Porchen. Jag skulle gärna köra sportbil till jobbet. En bil som får folk att vända sig om vore inte fel, det ligger på önskelistan.
Kram!

Annika sa...

Härligt med sommarlov. En hel evighet, kändes det som då man var liten.
Underbart!!!
Ja, köp en porche!! Riv runt i Hartford med den!!
NAJS!
Kramar!!

Anonym sa...

Tänk dig Taina då pappa köpte sin Porsche...mamma måste ha varit urstolt över att få sitta brevid och njuta av farten! Nå, nog skulle du ju kunna ha en sån där du också som annors också hela tiden har "eld i baken" och flyger och ränner allt vad du hinner ;))
Härligt med sommarlov för Liisa <3 Vart ska hon på läger? 4 veckor? OJ! Men, det är ju som sagt Amerikat...ska det vara, så ska det vara!