söndag 14 juni 2015

Att ställa upp

Förra söndagen var i stort sett hela Peter Pan ensemblen med i en "fund raising event" för barn med autism. Vilket evenemang!

Peter Pan föreställningens regissör har nämligen en son som har autism, Carter. Självklart ställde vi upp i samlad trupp och bar röda t-shirt, som tydligt visade vilket lag vi tillhörde. Carter's Team! Och vårt lag samlade mest pengar av alla lag! Och vi var fler än två lag.

Själva evenemanget hölls i East Hartford. Liisa och jag tog oss dit vid 9 och det fanns massor av aktiviteter för barn att göra innan själva "promenaden" började.

Det där med promenaden var kanske inte den snabbaste jag varit med om, men vi rörde oss framåt. Träffade på en sköldpadda vid sidan av vägen. Han höll typ samma takt. Det säger väl en del? Ja, jag vet, det var ingen hastighetstävling. Kanske i långsamhet. Men kul var det!

En förväntansfull tjej som ställde upp för Carter.

Allt skulle provas på

Så som denna aktivietet

Hattar av alla dess slag

Typ den här

Nationalsången. 

Vår följeslagare. 
Action figurer!
Det tog sin lilla tid att ens passera starten.

En del fick lite hjälp att komma i mål...go figure
Nu njuta av en ytterligare underbar dag! Och vi inleder med ett löppass!

3 kommentarer:

Desiree sa...

Vilken harlig dag och jattekul att ert lag lyckade sammla ihop mest. De dar jattebollarna som man kliver in I och sedan rullar ser ju spannande ut men jag vet inte om jag skulle fixa det hela. Skulle bli alldles for yr for snabbt.
Kram!

Anonym sa...

Heja Carter och heja alla Carter-fans/supportrar!!! Fint arrangemang <3
Roliga aktiviteter, ha,haa...är man inne i de där stora bollarna? "Bumperz?"
Robban och hans polare köpte Bumperz-bollar och hyr ut dem/arrangerar matcher från maj-september, har det som sommarjobb efter att de startade ett öppet bolag...tredje sommaren nu. Skitkul, men otroligt trångt i bollen ;))) ...och inte höll jag mig på benen heller...HA,HA,HAAA...Du skulle ha sett mig...ASGARV ;))
Hälsningar till roliga familjen...och den mest aktiva som jag känner...ni är otroliga...MISS U <3

Saltistjejen sa...

Vilken härlig dag. Haha ballonghuvudbonaderna var ju väldigt snygga tycker jag. Kan ni inte springa lite med sådana på huvudet Taina?! :-)
Ni verkar ha en fin sommar nu. Om än lite het.
KRAM!!!