lördag 20 juni 2015

Sommar och tid för återhämtning

Hahahahahaha! Jag tror jag kissar på mig! Sommar och tid för återhämtning. Vad fan är det för något? Alla blir ju som galna att göra precis allt. Och då menar jag allt. Vintern här i New England var kall och höll på i en evighet. När sommaren väl kom (vi hoppade över våren) då exploderade inte bara naturen utan något i var och en av oss.

Helgerna är fyllda med aktiviteter. Visst, det är ju kul. Men det får ju vara måtta med allt! Vems fel är det då? Jo mitt såklart, för jag har någon i mig som drar upp de där djävla mungiporna flera varv runt öronen, hoppar som en liten unge på fem, och tjuter glatt som en cheer leader. Försöker även med några töntiga skutt. Och säger JA!

Här sitter jag en lördagmorgon och har miljoner saker att göra. Två inbjudningar. En som börjar klockan fyra och den andra klockan fem. Innan dess ska det handlas och fixas presenter och fingerfood. Det ska dessutom tränas och förhoppningsvis hinna med en dusch. Raggardusch kanske? Imorgon är det farsdag här. Det ska också firas och sedan iväg på en tillställning på eftermiddagen. Och före det ska det tränas och förhoppningvis ska jag hinna duscha igen. Inte nog med det, så kan det hända att jag måste jobba också då vi haft ett par "allvarligare händelser" på jobbet.

Men vet ni? Livet är till för att levas! Fullt ut, för det kommer inte igen.

Igår spenderades dagen på Six Flags i 30-gradig värme! Vi gick omkring och svettades och det provades på mer än en åkattraktion. Snurrig i pallet idag.

Nä nu har jag inte tid med det här. Ha det!


På väg upp till Six Flags!

Alla dessa figurer...

Två som njöt av dagen!

Ibland lite väntan.

Men vad gör det när du efter en stund får sitta DÄR uppe!

Not my cup of tea
Ännu mera fun!

Är det det här som kallas för dårskap?


Tur att det fanns ett vattenland!Här hade jag fått nog...say no more.

2 kommentarer:

Desiree sa...

En toppen dag för Liisa på Six Flags. Men tufft att vara där under 30 gradig värme. Verkar inte som du har någon återhämtning i sikte. Men så länge man har kul och det rör sig om roliga saker så gör det kanske inte så mycket att det är mycket. Hellre lite för mycket än att det blir tråkigt. Njut av sommaren även om det är full fart.
Kram!

Anonym sa...

Inte en enda av de där attiraljerna skulle jag sätta mig i!!! Barnen vågar, men vågade du åka något alls? Måste ha varit en superdag för flickorna, ljuvligt. Sista fotot säger allt;))
Du har full rulle som vanligt och då vet jag ju att du trivs :) Livet ska levas så länge vi orkar och har möjlighet.
Njut av en fartfylld sommar och hälsa alla <3