onsdag 24 juni 2015

Kul hade vi

Lördagen "firade" vi midsommar och jag veeeet att midsommar var på fredagen. Men man får väl vara lite flexibel? Capisce?

I alla fall så var vi bjudna till ett amerikanskt-svenskt par här i Simpan. Det dök upp fler svenskar och med det så blev det svenskt firande. Typ sång och nubbe. Hell and gore, tralallalaaaa!

Vädergubben var också där. Meteorologen från NBC News. Jag har ju aldrig träffat honom IRL tidigare, men när jag skulle hälsa, så hälsade jag på honom som om han var en god vän sedan långt tillbaka. Typ "Tjena, vad kul att ses här". Annars så brukar ju han vara i mitt vardagsrum. Men i TV'n alltså.

Några barn som hade minst like kul som vi vuxna


Självklart fanns det en pool! 

Lilla Lea fyllde 10

Tomt i glaset!

Värden och vädermannen

Bara tok!Ja, vad säger man?

Är det party så är det!
 Nu får jag nog "parta" iväg till jobbet. Ha det!

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, precis, midsommar måste man ju nästan fira på midsommardagen här :-)
KUL partaj ni var på!!
Ser ut ha varit riktigt kul.
OM jag skulle träffa NBC-vädergubbe här i DC skulle jag nog bli starstruck, tror jag, haha!! Det är honom jag alltid lyssnar på vad gäller vädret.
Ni ser ut att ha ätit mkt gott!
Kram!!

Desiree sa...

Kul midsommarafton. Roligt att ni fick fira med nagra andra svennar. Som utlandssvensk far man skjuta pa midsommar till lordag och det gar ju minst lika bra. Det ar bara om man befinner sig I sverige som man kan fira pa fredagen. Coolt att du fick traffa vadergubben ocksa.
Kramar!

Anonym sa...

Ha,ha,haaa...skrattar ännu åt din hälsning till vädermannen, ha,ha,haaa... Nå,inte sagt att Vikingakvinnan lärt sig allt det där med "vett och etikett"...ha,ha,haaa ;))
Ljuvliga foton och nog ser man ju en och annan nubbe som påverkat lite var och varannan :))
Kramar!