fredag 5 april 2013

Vilken egoboost det här var då!

Jag måste få börja med att tacka alla som gett sig till känna i mitt förra inlägg. Blev alldeles till mig. Scrollade och upptäckte att de flesta (inte alla) är i samma ålder som jag eller i alla fall i närheten. Samtliga är av samma kön. Scrollade lite till men fann ingen hårig typ. Ingen George Clooney bland läsarna. Kanske jag ska skicka min länk till honom?

Skämt åsido. Det var intressant att läsa om er och plötsligt sköljdes jag av en inspirationsvåg, stor som en surfvåg. Nu är det tiden jag ska ta itu med. Den som vi alla har lika mycket av.

Fredag och jag tar min första fikarast. Klockan 8.08. Frukost intogs vid 5. Duktig jag är va? Jag kan lova er att det har inget med duktighet att göra bara det att möten ska planeras in med kollegor på andra sidan och Gud nåde den som har möte en fredag eftermiddag deras tid! Say no more...

Nu till något läskigt. Vidrigt. Jag var ute med vår fyrbente familjemedlem när han plötsligt började skälla hysteriskt. Saliven rann och stänkte ned halva mig där han hoppade. Upptäckte då två ormar i gräset. TVÅ! Nu var inte bara Dino hysterisk, utan även jag. Jag skällde inte, men skrek "ÄH", "EWWW"", "SCHAAAS" osv. Den ena ormen högg mot Dino och jag fick tag i en lång pinne och samtidigt som jag försökte fösa undan ormen så slängde jag ett öga på den andra jäveln. Råkade få ormen att slingra sig runt pinnen och drog iväg den dit pepparn växer. Med ormen på. Tyvärr landade den på vägen och i samma ögonblick kom en bil. Splash. Kollade runt efter den andra, men såg ingen. Tog tag i Dino och gick in. Tittade ut och såg då detta:


Någon annan hade visst koll på ormen. Kolla under klorna.

Ser mer ut som en mask men det ÄR en orm. Den här pippin är ju inte en liten kolibri precis.
Vad fan glor du på!

Bäst att smaska i sig snabbt!
Och kvar är bara en skugga av pippin. (Försökte få en bild när den flög iväg, men händerna frös visst fast i ett läge).
 Nu ska det arbetas igen. Helgen är full av aktiviteter och jag inleder den ikväll med Zumbathon! Det blir några timmars Zumba med olika instruktörer. Jag och mitt arsel ska shaka loss så hela Simpan skakar!

7 kommentarer:

Christina sa...

Ooooh.... jag ryser i hela kroppen!!! Vilka bilder du fick!
Och vad som är väldigt bra är väl att du blev av med i alla fall två ormar. Så väljer vi att INTE tänka på hur många det förmodligen finns.......
Kram o happy Friday!

Saltistjejen sa...

Men Taina vilka bilder!! SÅ HÄFTIGT!!! Och du säger att det inte händer grejer på din blogg...!!!! ;-)
Vad var det för ormar då???? var de giftiga??
Annars tycker jag (som är ormälskare) inte att man ska kasta de till bilarna... ;-) Hahaha! Nej, men jag förstår om du fick panik. Hoppas iallafall att det inte är några farliga giftormar ni har där i orådet för det känns ju inte kul. MEN med sådana där ormätande superfåglar kanske det inte är så farligt ändå?!Kanske blev han lite sur för att du slängde iväg hans förrätt...????
Och du, fint med egoboost! Sådant behöver man ibland. Kanske borde jag göra samma sak på min blogg?? Förresten, jag tror inte du ska skicka länken till Clooney för han kanske inte gillar ormdöderskor? är inte han typ extrem naturvän eller något ditåt??? Eller kasnke blandar jag bara ihop honom m ngn anna av alla de där Hollywood-naturmänniskorna...?
Ha nu en finfin helg!
KRAAM!!!

Anonym sa...

Sådär gör sig ormar riktigt bra tycker jag - i pippimagar! Häftiga foton du lyckades ta.=)

Lotta i USA sa...

Läckra bilder och roligt att du känner att inspirationen kom tillbaka - superfin respons så nu vet du. Vi vill att du skriver och vi njuter!!

KRAM
Lotta

Desiree sa...

Usch vad läskigt med ormhändelsen! Huuu jag hade blivit helt skärrad. C´s föräldrars hund blev en gång biten av en huggorm och hon klarade sig med nöd och näppe. Usch hade kunnat gå illa både för dig och Dino. Men ormen fick sitt då han blev middag till höken som kom och tog honom. De är verkligen vackra och ståtliga dessa hökar. vilka bilder du fick! Skönt att allt gick bra och hoppas att ni slipper fler ormar. TYcker du har fått en stor ormdos redan.
Kram!

Annika sa...

VAD kul med din lilla undersökning i ditt förra inlägg.
Så roligt att se vilka som läser.
BRA ide.
Vi har många gemensamma, for sure!!!Nej bli aldrig ngn MM, då slutar jag läsa här ;-)
Din humor är världsbäst!!
Ingen får mig att bloggskratta som DU!!

FY tusan vad otäckr med ormarna.
FY fan vad jag hade blivit rädd.

Kramar!!!

Taina sa...

Christina
Eller hur? Vill inte tänka på hur många som finns kvar. Kanske jag ska bygga ett STORT fågelbo till höken?

Kramen

Saltis
Hahahahaha! Jag "råkade" slänga pinnen mot vägen. Blink, blink. Det var min version till Jonas som är den största djurälskaren jag känner. Det är ingen giftorm. Men den är äcklig i alla fall! Bläääääää!

Jag ska kanske kolla upp om Clooney är ormälskare först.

Kram kram

myhrans
Tackar. Bilderna blev ganska bra trots att de är tagna inifrån. Tycker också ormar ska vara i pippimagar. I stora pippins magar ;)

Lotta
Tack snälla, fina du! Nu blev jag ju ÄNNU mer boostad!

Kramen!

Desiree
Jag tycker också jag fyllt ormkvoten för i år! Trots att det inte är frågan om giftormar så vill jag inte ha med dem att göra. Nu säger en del att jag skulle ha låtit ormen och Dino skött det själva för då skulle Dino ha fått sig en läxa. Nääää säger jag åt sådana dumma kommentarer!

Kramar!

Annika
Visst var det lite kul med undersökningen? Tyckte jag med. Det dök upp nya läsare jag inte kände till. Himla kul!

Nä jag ska nog inte bli som MM. Pinsamt dåligt ibland.

Skönt att DU är tillbaka då!

Kramar!!!