onsdag 10 april 2013

Packa

Dags att börja snart. I alla fall att tänka på vad som ska med. Imorgon och sen så, wohoooo! Men det här med att packa är inte min grej. Not at all. Jag som annars är organiserad, strukturerad och gillar att planera, får inte till det här med packning. Att jag är strukturerad är något jag säger i sådana där teamaktiviteter i alla fall, typ "Jag är vääääldigt strukturerad och organiserad och jada jada". Men sedan då?

Resväska. Jaha, vilken resväska ska jag välja och öppnade det sk skåpet under trappan och ut ramlade typ 100 väskor och första tanken var att jag inte hade en enda resväska. Trots att jag såg dem alla. Men det var just den resväskan som saknades. Ungefär som med kläder när jag ska bort (som vi sa förr i tiden) och öppnar garderoben och där finns absolut inget! Allt som hänger där då? Är det grannens kläder då???

Liisa och Jonas tycks inte ha några "råplems" (som vi finnar säger) utan har både kläder och en resväska att stoppa dem i. Nä jag får nog ta en närmare titt på väskorna igen och försöka hitta Taina-väskan. Och en titt i garderoben. Ja, ni läste rätt. Garderoben. Jag har ingen walk-in-closet! Jo, det skulle kunna bli en, om jag verkligen ansträngde mig och kröp in bland hängare och kläder. Då skulle även jag skryta med att "Jag ska bara kolla i min Walk in closet" . A la Pernilla Wahlgren. Men det skulle vara ett helvete att hitta ut igen...

Men vet ni? Jag har investerat i en handväska. En handväska som är fånigt rosa och så långt ifrån jag egentligen. Måste ha haft en av de där berömda hjärnblödningarna. Köpte den när vi var ute och shoppade med våra vänner från Sverige. Skulle försöka vara så där chic ni vet och tog den som om det skulle ha varit det mest naturliga i hela världen. Att det sedan var en märkesväska hade jag ingen aaaaaning om förrän det påpekades för mig. Höll god min. Här gäller bara märkesväskor och märkeskläder. NOT! Jag är så långt ifrån mode och märken så det är pinsamt.

Nä, det är inte min bikini. Inte Jonas heller, bara så ni vet. 

Det pågår en kamp om vad hon får ta med sig och framförallt hur mycket.


En som börjat fundera på om hon får raka benen!!!! Neeeeeeeeeeeej, hon har fått ärva min hårväxt. Önskade jag hade haft lika mycket på skallen som jag har på resten av kroppen...

Vill ha med sig hela gossedjursligan. Så här sur ser jag henne inte så ofta. Väldigt sällan faktiskt. Men hon är söt för det. She's gonna kill me for this.

Ser ni??? Va?
Fy fabian vad cool jag ska vara där jag struttar omkring i min nya lilla rosa. MED min lilla rosa. Inte i. Jag är väl ingen teskedsgumma heller!
Vill bara avsluta med nåt kul. Läs och lär er något nu svennebananer, skillnaden mellan bastu och sauna:

Är bastu och sauna samma sak?
- Pastu är för venskar, nåt tär finnar pyter om...Sauna är tär finnar pastar!!!!

Så det så!

9 kommentarer:

anneli sa...

Verkligen cool väska :-)Taina
och det tär om bastu är var bra!!!

Katrin sa...

Snygg väska, perfekt nu till våren! Jag letar efter en själv och försöker tvinga mig att vara lite ärtigare, dvs kanske en rosa eller nått uppiggande istället för mina vanliga neutrala färger. Man blir liksom glad av rosa!

Min har också ärvt av mig, den lilla apan! Hon har bönat och bett sig till en hyvel till underarmarna, men benen får allt vänta...

Desiree sa...

Jag tycker din nya väska var supersnygg. Som Katrin säger helt perfekt till våren med dessa färger. Åh vad kul att det börjar dra ihop sig inför er resa. Hi hi jag är inte heller en person som bryr mig mycket om mode eller märken. Ni har ju Liisa i familjen som är er mode princessa. Kan tänka mig att hon vill ha med sig hela garderoben helst. När bär det av?
Kram!

Christina sa...

Ha det toppen på Grand Cayman!! Är ni kvar nästa onsdag så missa inte Lobster Night... Och en promenad på stranden till Reef Grill kräver varken mycket kläder eller skor. Något måste du så klart ha på dig men.... du fattar vad jag menar!! Ser fram emot bilder!!
Kram och trevlig resa!!
Christina

alegni sa...

Den där väskan är ju perfekt, Taina!
Ha det gott på holmen!
KRAM

Taina sa...

anneli
Visst är den cool! Tänk vad cool JAG kommer att se ut med den då ;)

Det tär med pastu e ju sant!

Katrin
Jag brukar också köra med neutrala färger så det här var ju lite vågat måste jag säga. Men det är kul att piffa upp det hela med en enkel väska.

Apa? Hahahahaha! Liisa har inte börjat raka än. Jag väntar nog lite till...

Desiree
Passar verkligen bra med väskan nu när vi drar där jag kan testa hur det känns att gå omkring med rosa. Flyget går imorgon bitti, men vi drar ned till flygplatsen ikväll. Jihaa vad skönt.

Vad gäller Liisa så fick hon packa sin resväska igår och såg då hur mycket plats det fanns. Hon plockade bort en del grejer till slut. Hahahahaha!

Kramar!

Christina
Tackar! Ikväll drar vi mot flygplatsen och sover där en natt. Ska bli så skönt. Få se om det inte blir för varmt för då åker väl allt av!! Men jag ska nog försöka behärska mig ändå. Vill ju inte skrämma slag på någon.

Tack för tipset om Lobster Night. Ska hålla utkik. For sure!

Kramar

alegni
Tackar. Ska försöka njuta på "holmen" som egentligen är en av tre öar...hm.

Kramar!

Annika sa...

ÅÅÅÅ!!!
Gissa om jag är avis!!
Älskar den där ön, och den DÄR stranden!
Det finaste jag sett i beach-väg!
Din väska är skitfin, bra köp!!
Ha så jättekul!!!
OCH de där inlägget du hade på fejjan igår var ju bara så himla kul, du citerar ju ett av dem här.
HAHA!!!
Kramar!!

Taina sa...

Annika
Yay! Kul att du gillar stranden för då kan jag vara lugn och veta att vi inte möts av något vidrigt. Förresten såg jag ju Christinas bilder därifrån. Hur fint som helst!

Visst är väskan fin!

Vi finnar vi kan vi ;)

Kramar!!!

Saltistjejen sa...

Hoppas ni får det underbart!!!!!
Är avis. :-)
Kram Kram!!