onsdag 13 mars 2013

Teaterapa

Det ryker inte längre där bak, så nu känns det bra. Gårdagens träning föregicks INTE av någon inkletning av "heat lotion" i ryggslutet även om det hade behövts. Jag är inte så nöjd över hur rygg och bak känns just nu. MERA stretchning åt folket! Jag vet väl vad jag måste göra. Min sjukgymnast sa en gång till mig, att jag kunde spendera en hel förmögenhet på kiropraktorer, sjukgymnaster och dylikt när det egentligen handlar om det jag själv kan (och ska) göra för att inte träna sönder mig själv. Hur svårt kan det vara liksom? Ibland tror jag att jag är 20 år, men åldern tar ut sin rätt och den där ledvätskan måste ha ett kryphål någonstans och sipprar väl ut.

Nu var det inte det jag skulle skriva om idag utan om denna lilla dam:


Denna lilla teaterapa vill så gärna bli skådis och ha har redan stora planer på hur man bäst blir av med paparazzin (???) och ber om att få deltaga i alla "acting and drama classes". Lilla Simpan har väl inte sådana i överflöd precis. Jag började därför söka utanför vårt område och hittade givetvis massor av alternativ i Hartford. Drygt 20 minuter från oss, så det är ju inte en hel kontinent vi måste färdas.

En av Hartfords teatrar (heter det så i pluralis), Hartford Stage, har just nu en uppsättning med...håll i er...trumvirvel...Mikhail Baryshnikov!!! MIN stora idol! Ok, blev lite i trasorna här, men vad jag ville berätta om här var att Liisa ska gå ett par veckor i teaterskola. Just där. På Hartford Stage!!! Gissa om hon är lycklig! Det blir låååååånga dagar. Mitt i sommaren. Från 9 till 17.

Jag har blivit inspirerad av Annikas dotter Karolina. Annika har många gånger skrivit just om Karolina och hennes passion för teater och då jag själv och Liisa är intresserade av teater och vi råkar bo i landet där ingenting är omöjligt, så finns det något för alla. Go for it! Så alla paparazzis där ute, ni kan börja smörja era objektiv nu, hehehehehe!

5 kommentarer:

Annika sa...

KUUL!!!
Jag förstår att teater passar Liisa som hand i handske.
Perfekt att börja med två veckor. Det är en camp alltså?

Vad kul det låter att gå på teaterskola på just den teatern.
Herregud, Mikhail B!! Min idol också!
Såg honom dansa en ggn på 80-talet. STORT!! Glömmer det aldrig!
Karolina började spela teater vid 8 år. Snacka om att det blev passion direkt.

I sommar smäller vi högt, som du vet.
I plånkan också...

Grattis till Liisa som kom in!!!
HOn kommer att få det så roligt.
Säkert blir hon en av dem som tar drama hela vägen från MS till HS.
HEJA!!!

KRAMAR från en annan stagemom!!!

Taina sa...

Annika
Det är camp eller "workshop" som de kallar det för. Liisa blir yngst i sin grupp och det tycker hon är bara bra. Men det blir tufft för det är långa dagar mitt under sommarlovet. Inte är det gratis heller, men det är det värt!
Ja det blir nog drama genom hela skoltiden. Och det är jag bara glad över. LOVE it!

Kram kram

Saltistjejen sa...

Ååå så KUL!! Det kommer bli toppen!!
Hm, långa dagar... Well, E går ju på dagis mellan 9-17.30 varje dag i stort sett så jag tycker 9-17 låter rätt okej.... ;-)
Förstår att det inte är gratis men har man råd så är det ju suveränt att man kan ge detta till sitt barn! Jag tror på Liisa!! Och jag tror också att alla papparazzis där ute ska göra sig beredda!!
Woop Woop!
Om inte annat kanske de kommer tycka det är superkul med Hollywoodstjärnarns mor som springer runt med superhet rumpa och tror hon är jagad av typ bufflar... hahahahaaa! ;-)
Kraaaaam!!

Saltistjejen sa...

Taina!!! Jag har skickat ett mail till dig. Till din gmail adress. Bara så du vet! :-)

Desiree sa...

Jättekul och stort grattis till Liisa. Jag tror hon kommer få det så himla kul.
Kram!