torsdag 21 mars 2013

Hej alla inredningsexperter!

Ni som följt mig på Instagram (@sisutaina) vet ju att jag har kluddat lite här hemma medan Jonas är på pissniss (säger finnen som lärt sig engelska...). Det blir en liten överraskning för honom. Var inte oroliga. Jonas har INTE funnit Instagram än. Hm, undrar om han ens vet vad det är. Och nej, han läser inte min blogg. Så kul är han.

I alla fall så är det en överraskning för det är nämligen HANS rum jag målat. Kontor- och musikrum kan man väl kalla det för. Nu skulle jag givetvis ha tagit "innan-bilder", men si det fick jag inte tid med. Plötsligt fick jag ett ryck häromdagen och plockade fram tejp och färg. Rummet är ju möblerat, så det blev att flytta och kånka på lite saker. Det är sådana gånger jag funderar på "Varför skjuter jag upp vissa saker ???".

Så varför ny färg? Jo rummet hade en pissgul färg på väggarna. Det fanns också spår av små barns kladd på sina ställen. Inte så kul att titta på. Så nu har rummet blivit mer behagligt att vistas i. Från att ha suttit i pisset blev det nu lite mosslikt eller vad jag nu ska kalla det för. Färgen är grågrön.

Nu när färgen torkat och tavlorna är på plats, så kommer då min fråga. Ska jag hänga upp gardiner? Inte för att Jonas skulle bry sig så mycket om det fanns några eller inte. Men jag skulle faktiskt kunna tänka mig skippa dem. I alla fall i just detta rum. Och OM det ska vara gardiner i ett "sånt här rum", vilken typ, färg, längd? Give me some advice!!!

Kladdelikladd!

Ja han gillar musik. Och instrument. Är en hejare på saxofon! Jonas alltså. Själv vet jag knappt vad som är upp och ned på den...

Ordning och reda. Pengar på freda'
Ja vad säger ni? Gardiner eller inte? 

10 kommentarer:

Christina sa...

Oh vad fint det blev!! Jonas kommer säkert bli jätteglad. Jag tycker inte du behöver gardiner, det är ju en smaksak så klart. Men skulle du ändå känna för att hänga upp något så skulle jag välja vita, enkla. Rummet är så fint ändå!
Ha en fin dag och Stay Warm!
Kram
Christina

alegni sa...

Jag tycker definitivt att du ska skippa gardinerna! Ser kanon ut utan!
KRAM

eastcoastmom sa...

Rent estetiskt tycker jag det ser helt ok ut utan gardiner. Men för akustiken kanske det blir bättre? Annars vita enkla gardiner från IKEA.

Mrs Clapper sa...

Superfint! Verkligen en snygg väggfärg, behaglig om man kan säga så om en färg!
Jag tycker långa gardiner som går mot en lite rostig röd färg. Tror det hade matchat både väggar och stått sig snyggt mot instrumenten och golvet.

Desiree sa...

Wow, vad fint! Vilken härlig överraskning Jonas kommer få då han kommer hem. Gillar färgen mycket. RIktigt snygg. Jag tycker nog att du skulle kunna skippa gardiner helt i detta rum. Ser supersnyggt ut som det är.
Kram!

anneli sa...

Inga gardiner! Så fint det blev,underbar väggfärg.

Annika sa...

Skippa gardinerna. de behövs inte.
SNYGGT fö!
BRA jobb!!

Pissniss....ja, du får mig alltid att skratta :-)

KRAMAR!!!

Anonym sa...

har du funderat på *Roman Blinds* i något mönstrat tyg. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40228973/

tycker att Blinds är bra, tar mindre plats och du får in mer ljus i rummet.
Lucka till,
Vicks

Lotta i USA sa...

Impad!

Snygg färg, ordning och reda. Vilka instrument....läckert!!


Jag är a "non curtain girl" så mitt svar blir skippa!

xo

Lisbeth sa...

Jättesnyggt! Strunta i gardinerna! :)