torsdag 10 maj 2012

Lite toalettbilder kanske?

Trevligt, trevligt med toabilder eller? Ja nu ska ni INTE få se några bajsbilder om ni trodde det! Tänk att bli så exalterad över en toalett egentligen. Från att ha varit iskall blå med en massa smutsfläckar till att bli en "myshörna" bland mossa och gos. DÅ kan i alla fall jag sitta längre stunder där. Eftersom det egentligen är en gästtoalett, så vill jag att besökarna ska känna detsamma. Förresten, jag kanske skulle ha behållit den kalla stämningen så de inte får för sig att skita varenda gång de går in där. Då går det ju åt så mycket vatten när de spolar och vatten kostar. Husägarens tankar så här på morgonkvisten. Hm, tänkte inte på det.

Mina inlägg är mycket kring huset nu. Visst har jag ett liv både utanför och innanför det också så som familjeaktiviteter, träning, vänner och annat smått och gott. Träningen löper på bra, trots att det inte blir någon mara i Stockholm i juni. Det blir till hösten istället. Har förresten precis köpt mig ett par nya lättviktsskor och flyger fram i dem. Underbart!

Ja just det, toabilder var det. Håll till godo!

Mossgrön skön toalett. Tycker i alla fall jag som målat och fixat allt själv medan maken är ute och reser. Har en fråga till er. Mittemot toastolen är det bara en vägg och skulle vilja hänga upp något där att titta på. Tips? Vad sjutton hänger man för "konst" på toavägg? Inga torkade blommor i korg tack!

Var ju tvungen att hänga upp handduken lite chict så där.

Nä, vi kan väl inte bara köra toabilder heller. Vad sägs om mina nya vrålåk! Häng med in i....

Take a wild guess!

Ja men är de inte snygga? Mina babes! 

 Nä nu ska jag sluta svamla och jobba! Ha det gott folk!

14 kommentarer:

Annika sa...

Meget trevlig toa. Ser så inbjudande ut att man lätt skulle sitta där och trycka ett tag ;-)
GILLAR verkligen din tvättstuga också!!
Jättemkt!!
JA; snygga bebbar har du!! Förstår att du är glad över dem!
KUL, kUL att se alla bilder från ditt HUS!!!
Kramar!!

PS, vet du att Karolina hittade en blogg som helt handlade om bajs...skribenten la ut sin skit till allmän beskådnan varje dag. OCH folk kommenterade. Jag har inte letat upp den bloggen sedan den ggn vi tittade på den, hahaha!!!!
Den var amerikansk, in case you are wondering!!
GROSSSSSSS!!!!

olgakatt sa...

På vår gästtoa har vi tre "konstverk".
1) en uppförstorad tidningsartikel om att riktiga karlar sitter ner och kissar

2) Röda korsets råd till barn från 1930-talet där det står att man inte ska spotta på golvet, bl a.

3) Instruktionsaffisch hur man gör hjärt-lungräddning.

Våra gäster brukar ta god tid på sig på toa; för- eller nackdel?? De är i alla fall storleende när de kommer ut.

eastcoastmom sa...

Gästtoa ska vara trevliga, som din!
Förslag på konst: någon trevlig karta eller poster från Sverige/Finland?

Desiree sa...

Gillar färgen du valt till toan! En härlig och fin grön. Inbjudande och fin toa. Tycker nog inte att det behövs någon konst alls på väggarna. Fast något som är kul så här och alldeles lagom i en liten gästtoa är att kanske sätta upp roliga och fina foton på väggen på er och på stunder tillsammans med vänner. Nu mer är det ju så sällan man visar foton för andra. Våra grannar hade på sin gästtoa en sådan här cool fotovägg och det var alltid lika kul att kika på dessa kort.
Åh vilken saknad det väcker i mig då jag ser ditt laundry room. Ni har samma fina toppen maskiner som vi hade. Älskade mina stooora amerikanska tvättmaskiner där det gick in enorma tvättlass.
Kram!

Katarina sa...

Ha, ha. Jag skrattar gott, för mitt pågående skriv ämne är just också om toaletter, fast inte så där mysiga som dina utan mer som en högteksnisk vrå.

Mysigt det blev!

Kram

Saltistjejen sa...

Superfint!!!! Färgvalet känns klockrent också! Gillar!
Och du varför inte hänga upp en spegel i helkroppsstorlek mittemomt toan?!?!? DET tycker jag hade varit "skitkul" hahaha!!!!! Inte så amerikanske kanske men helt i min humor!
;-)
KRAAAM!

alegni sa...

Vi har en förstoring av vårt bröllopsfoto i badrummet...
Fin färg du valt, ser riktigt prima ut!

Camilla sa...

Härlig lugnande färg på gästtoan. Där kan säkert både du gästerna tillbringa en liten stund. Ja, kanske inte samtidigt men ändå.

Du kan ju alltid göra tavlor med tänkvärda eller roliga citat.Eller roliga bilder. Inga torkade blommor för de skräpar så in i vassen.

Kram

Melting Pot sa...

Snyggt Taina & bra jobbat! Är det 2! tvättmaskiner? Vilken dröm;)
Lycka till med allt. Själv skall jag masa mig runt Göteborg i morgon.....Kram & trevlig helg!

Taina sa...

Annika
Tackar! Mina babes tvättar för en gång skull rent vilket jag annars tycker de amerikanska tvättmaskinerna inte gör då de inte har förtvätt.

VA??? Vad är DET för blogg K hittade? HELT OTROLIGT! Men lite kul ändå...hahahaha!

Kram kram

olgakatt
Gillade nummer 1!!! Ha den skulle sitta bra på engelska för våra amerikanska vänner. De skulle älska den. Se om jag kan åstadkomma en sådan text själv och rama in? Tack för tipset.

eastcoastmom
Tackar! Visst ska det vara trevligt. OCH rent. En karta är ju faktiskt också en riktigt bra idé. Kanske med Finalnd och Sverige så de ser var vi är ifrån. Det är inte alla som har koll på det...

Desiree
Tackar! Jag funderar och funderar när jag provsitter där inne och funderar på vad JAG skulle vilja se framför mig. Varför inte liten hylla med med en liten musikanläggning så de kan sätta på musik medan de sitter där? Hahaha! Foton? Hm känns det inte märkligt när någon tittar på en då man sitter där? Får nog fundera på den..

Kram kram

Katarina
Tackar. Hahahaha, ja jag läste ditt inlägg. Mycket toa det blev för oss. Det är verkligen högtekniskt där och det kanske inte är lika mysigt men väldigt praktiskt. Och hygieniskt.

Kram

Saltis
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Vilken idé! Jag har faktiskt varit med om det på ett liknande sätt på ett hotell där de hade spegel på insidan av dörren. INGEN kul syn precis. Sitter inte länge i alla fall...

Kram kram

alegni
Tackar! Bröllopsfoto? Njae, jag vet inte om de vill se mig stirra på dem när de sitter där och gör nummer 2...eller?

Kram

Camilla
Tackar. Nä inga torkade blommor här inte. Men roliga citat är kul och nu finns det ju så mycket skyltar av olika slag som skulle kunna vara kul att sätta upp.

Kram

Melting Pot
Tackar! Nä, en tvättmaskin och en torktumlare och det lyser i dem när man öppnar dem. Spacigt värre. Nu torktumlar jag inte allt. Är ju för skandinavisk av mig och hänger upp min tvätt.

LYCKA TILL på Varvet!!! Ska följa online. Startnummer?

Kram kram

Lena (Meltingpot) sa...

Hmmm. Vet ej. Har inte öppnat kuvertet.......smsar dig i morgon. I år är min ambition endast att komma runt. Nyligen genomgångna 3 veckor med förkylning och bihåleinflammation med antibiotikakur satte definitivt stopp för att göra en bättre tid än 2008 års 2.11. Har varit lite skralt med löpträningen i vår tyvärr.
Kram kram

anna of sweden sa...

Så där rent och undanplockat önskar jag att vårt grovkök kommer att bli någon dag. Om jag tar mig igenom tvättbergen någon gång.

Ha en fin helg!

Kramelikram!

Lotta sa...

Haha, precis vad jag behövde, lite toabilder och två babes ;)

Tack för din rara ord och omtanke Taina, det betyder mycket. Tomt och så tyst efter vårt bustroll. Det känns iallafall lite bättre nu.

Kram!

Ingmarie sa...

Den gästtoan sitter jag gärna på! (Eller heter det i??)