fredag 16 mars 2012

Nu fattar jag...

...varför vår "Insurance Broker" ställde så mycket frågor om Dino, typ ras och om han hade bitit någon. Frågor om vaccinationer fick också besvaras. Kolla vad Melting Pot var med om igår! Blev alldeles svettig när jag läste det!

Vad jag inte fattar är hur jag ska få dagens ekvation att gå ihop med jobb, träning, packning, handling, hämtning och som grädde på det har jag lovat att hänga med ut ikväll till något "watering hole" som Jody kallar det för. Jag som drar till Svedala imorgon. Jody tyckte jag kunde ta med mig resväskan ikväll och blir det för sent (eller tidigt imorgon) så kan de alltid släppa av mig på flygplatsen. Det var ju omtänksamt.

Happy Friday!


5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Haha!! ja du Taina OM du drar direkt till flyget lär du inte få problem med att sova under resan i varje fall! ;-)
Nu ska jag läsa om hundarna!
KRAAAM och du, glöm inte andas mellan varven också!!!!
:-)

Desiree sa...

Det känns som om det blivit lite väl mycket för dig denna fredag. Kanske du kan skippa vattenhålet och ta det en annan gång. Jag tror din vän skulle förstå. Usch vad läskigt med det som Melting Pot varit med om. Jag blev ju anfallen och biten av en hund i vårat kvarter då jag var ute och sprang i Alabama en morgon. Skitläskigt. Hunden var ute ensam och de hade inget stängsel kring trädgården (det brukar ju inte finnas i USA) då jag kommer joggande springer hunden ut på gatan och anfaller mig och biter mig i benet. Jag är forfarande hundrädd efter detta. Jag tycker det är otroligt viktigt att folk har pli på sina hundar eller iallafall ser till att de inte kan springa ut på gatan och ut bland folk.

Ha en bra resa nu och hoppas du hinner med allt det viktigaste i allafall.
Kram!

Lotta sa...

Hi gorgeous!

Mycket nu ;)

Känner jag dig rätt får du väl in allt på listan utan problem!

Ska kolla Melting Pot incidenten nu.

Under alla omständigheter: ha en safe flight!!! Tänker på dig imorgon. Själv sitter jag hos frissan då ;)

KRAM!

Ingmarie sa...

Och jag blir alldeles svettig över att läsa om dina dagar! Särskilt denna fredag. :-O

Taina sa...

Saltis
Jag andas. In. Ut. Hahahaha! Ja du såg ju att det blev inget vattenhål igår då Jonas blev sjuk. Lika bra det. Ja inte att han blev sjuk utan jag kunde varva ned lite.

Kram kram

Desiree
Inget vattenhål, hahahaha! Tur det?

Javisst var det hemskt med hunden. Förstår att du blivit hundrädd! Känner fler som blivit bitna och efter det hundrädda. Alla tror ju att deras hundar aldrig skulle göra något, men det vet man ju aldrig.

Nu ska det packas!

Kramar!

Lotta
Tackar!
Ja du kan ju njuta hos din frissa du. Vi andra vanliga dödliga får en kopp kaffe men jag har hört att du får något annat serverat...

Ja nu ska det packas!

Kramar!

Ingmarie
Allt gick bra igår förutom vattenhålet på kvällen. Var ju inte ens med där. Men annars blev det jobb, handling, hämtning OCH löpning, som jag stornjöt av igår. Först bar det emot då jag var lite stressad men när jag väl kommer ut och det börjar rulla, då vill jag inte sluta!

Kram kram