torsdag 8 mars 2012

Early Bird

4.30 PIIIIIIIP! Upp och hoppa. Läsa mail och ett var från Indien, där en kille undrade om jag kunde ha möte för typ 4 timmar sedan. Bra att kolla företagets directory så de vet i vilken tidszon man befinner sig. Eller på vilken planet kanske? Nu är klockan strax efter 5 och kaffet smakar gudomligt gott den här tiden på dagen. Ögonen ploppar genast ut ur skallen och hjärnan börjar äntligen vakna till liv. Hoppas jag inte svarade på alltför många mail innan kaffet. Det är nog mest blurr i dem.

Nog om hur duktig JAG är då som stiger upp så tidigt. Får ju faktiskt skylla mig själv. För idag gott folk ska vi få ca 18 grader VARMT! Fatta! Få se om det hinns med en springrunda på lunchen. Det skulle vara helt underbart att få lufta de håriga.

Sedan ska jag försöka sluta liiiite tidigare idag. Får finnbesök. Jag stavade inte fel. FINNbesök! Nu är ni nyfikna va? Speciellt de som "smygläser" min blogg på andra sidan pölen, höhöhö.

Nä nu ska vi fylla på med mera kaffe och så kör vi igen! Bara EN sak till. Liisa ska börja visa sina skåderspelartalanger nästa vecka då Hartford Teater kommer att ha en teaterskola för 15 elever från Liisas skola! Gissa om hon är EXCITED, som hon själv säger.

Nästa år en Oscarsstatyett i kassen kanske?

7 kommentarer:

anneli sa...

Kul med finnbesök!Nyfiken!!
Liisa är precis som mor sin!!

Annika sa...

OCH vi ska få 21 grader i Washington!
OTROLIG värme i början av mars.
FINNbesök låter verkligen inte dumt!!
HA då kul!!
OCH att Liisa går in på dramats vägar förvånar mig inte.
Karolina började då hon var 7 år!!!
KRAMAR!!!

Desiree sa...

Du milde vad tidigt du stiger upp. Du måste vara supermorgonpigg. Så tidigt skulle jag inte palla behöver sova mellan 22 och 06 för att må optimalt.
Kul med finnbesök.
Kram!

Saltistjejen sa...

Ooootroligt vilka tidiga morgnar du har! Du går upp bara ett par timmar efter att jag lägger mig. ;-)
Härligt med Liisas teater! Wiiih! :-)
kram!!

Melting Pot sa...

Finns det något hon INTE provar den unga damen?:)Tror hon passar utmärkt som skådis!
Jag tror att du har inspirerat mig lite. Var uppe 04.55 och sprang på bandet i förrgår morse och planen är en vända i morgon bitti också. Kände mig pigg hela dagen efter det. Notera att jag skrev efter, för jag var fortfarande halvsovande när jag klev upp på bandet. Kram

Lotta sa...

Att du pallar! Min klocka ringer 6:30...tidigt tycker jag.

Liisa har glimten o charmen, det har jag alltid sagt.

Kram!!

Camilla sa...

Jag har en känsla av att Liisa är värsta teaterapan. Hon har nog att brås på;)
Hoppas att det kommer att gå bra.
Kram