söndag 4 mars 2012

Bara en snabbis

Söndagkväll och Jonas har precis dragit iväg igen. Lever som veckosingel. Kan säga att jag önskar inte att bli riktig singel igen. Tänk att behöva sticka ut och ragga! Nä tacka vet jag när jag kan dra på mig mina mysigaste kläder jag vet, dra ihop håret i en knut och bara vara osminkad. ÄNDÅ tycker din man att du är det vackraste som finns. Säger han i alla fall. Att vara singel när du är 20 är något HELT annat än att vara singel vid 49. Du får lägga till löst skinn och oönskad hårväxt med åren.

Har inte prioriterat bloggen så mycket de senaste dagarna. Inte för att jag stått framför spegeln och gjort mig fin utan bara tagit vara på tiden. Tiden som forsar fram som värsta Norrlandsälven. När Jonas kom hem på fredag kväll, så har vi givetvis försökt utnyttja tiden till annat än framför datorn. Vi har varit på gymmet och tränat och simmat. Vi har varit till West Hartford till vår nya favoritrestaurang Taste of India. Restaurangen där de sjöng när jag fyllde år. Där jag heter "Tjana" och Jonas heter "Djåonasj".

Idag var det Butternut som gällde även om Race Development var över. Liisa kör carving nu. Fråga mig inte exakt vad det är. Skidan ska visst skära i snön. Det gillar vi. Finnar gillar ju när vi får "skära".

Har dessutom hunnit med Zumba och löppass på 15 km. Jäkla rumpa, säger jag bara. Har SÅ jäkla ont inuti arselet! Ska försöka komma ihåg att säga "Piriformis syndrome" när jag beställer tid hos kiropraktorn. Inte bara säga att "It's a pain in my ass". Och så måste jag komma ihåg att raka mig både här och där. Annars tror han väl att jag nyligen ramlat ned från ett träd. Det är inte bara benen vi snackar om här. Go figure.


Liisa kramar papppa innan han drar.

Efter han har åkt tittar jag på en liten låda. Det blir nog inte bara en titt. Nami, nami!

8 kommentarer:

Lotta sa...

Känner mig som en pensionär jämfört med dig som du håller igång Missy! Känns bra att du äter choklad iallafall ;)

Kan helt förstå att det är tufft att vara ifrån varandra så mycket! Mitt uppe i allt detta köper ni hus också. Never a dull moment hos Olssons ;)

Ta en dag i taget!!

Kramkram

Ingmarie sa...

Trodde det var en annan "snabbis" du menade.. ;-)
Det finns väldigt bra övningar att göra mot piriformisont. Googla t.ex. på "piriformis stretch" så får du en hel bunt att pyssla med.
+ foamrollern (se mitt svar hos mig)
Den är ett helvete men det går attfixa. Träna annat än löpning så länge den gör ont för annars blir det bara värre. KRAM

Saltistjejen sa...

Å vilket fint foto på Liisa och Jonas! Men jag förstår verkligen att det måste kännas otroligt stressigt att vara veckosingel. Det där vardagliga ansvaret kan tynga. MEN du gör ett otroligt jobb Taina och ja, jag håller med Lotta här ovan. Man känner sig som 100+ i jämförelse med dig hahhaaaa!
:-)
Hopas sååå att vi kan ses nu i vår också. Och förhoppningsvis i ert eget hus!!! ;-) :-D
Kram!!

Desiree sa...

Nej fy jag skulle aboslut inte vilja bli singel igen. Hoppas innerligt att man slipper detta. Jag tycker du satsade helt rätt på att umgås istället för att sitta framför datorn under helgen som gått. Hi hi vilka roliga smeknamn ni har fått på det indiska stället. :-)
Carving är det bästa som uppfunnits! Love it. Efter att ha testat det första gången var jag helt frälst och jag skulle inte kunna tänka mig att åka något annat än just carvingskidor. Så mycket lättare än slalom skidor man hade innan. Heja Liisa och carvingskidorna.
Kram!

Annika sa...

USCH ja, vilken ågren om man skulle bli singel igen.
DET är inget jag vill, absolut inte.
HUA!!
FINFIN Bild av Jonas och Liisa.
Förstår att du tycker det är trist med singelveckorna.
Hur länge ska det pågå?
Carving är det första gången jag hör om :-)
men det verkar bra!
Kramar!!

Annika sa...

USCH ja, vilken ågren om man skulle bli singel igen.
DET är inget jag vill, absolut inte.
HUA!!
FINFIN Bild av Jonas och Liisa.
Förstår att du tycker det är trist med singelveckorna.
Hur länge ska det pågå?
Carving är det första gången jag hör om :-)
men det verkar bra!
Kramar!!

Melting Pot sa...

Ni är så duktiga på att göra trevliga saker på helgerna när ni är tillsammans. Härligt!
Håller med. Att vara veckosingel är tufft...
Ha en trevlig vecka. Kram

Camilla sa...

Vilket tempo du håller Taina! Jag blir helt trött:) Inser att jag nog måste speeda upp mitt liv lite grann för de senaste åren har det blivit mycket lugnare mot vad det var tidigare. Och då mådde jag väldigt bra av att alltid ha något på G.

Hur går det med husköpet?

Trevligt att hitta en liten överraskning efter att Jonas dragit iväg.

Kram