torsdag 19 maj 2011

Tack Kalas-Lotta!

Vill tacka KalasLotta för hennes tips och råd om hur jag snabbt blir av med mina "landsmän" på hakan (se föregående inlägg). Ska meddela Fru KalasLotta att det svider i röven nu! Bara så du vet. Och till er andra kan jag varna för "Hand sanitizers" i gelform. Eller kanske inte produkten i sig, utan när den ska användas. KalasLotta tipsade om att jag kunde sätta det på hakan så att landsmännen torkar ut. Dunstar bort kanske? Duktig kicka som jag är, så gör jag som hon säger. Men jag gör två saker samtidigt för att vara lite effektiv. Så när jag sitter där på toa, så öppnar jag lilla paketet och kletar gel på hakan så det svider så där skönt. Tar papper för att torka. Inte hakan utan "där nere" med påföljden att jag hoppar upp, stänker ner halva ringen och vrålar några "f-ord". I vanliga fall så dunstar dessa sanitizers på två röda, men när det gäller gel så hade jag således en del kvar som råkade komma på pappret som i sin tur fick kontakt med de ädlare delarna.

Lite mycket detaljer kanske.

Det andra hon tipsade om var "varmt vatten med ingefära i". Varmt? Varmt som kokande eller lagom eller hett-hett? Ingefäran då? Pressad, hel, krydda? Tog en bit ingefäraKNÖL och slängde i kastrullen med vatten, som jag kokade upp. Slängde i en tepåse Detox för säkerhets skull, en variant av antioxidantkolijox. Nu inväntar jag att alla "orenheter" kommer ut. Blir det något kvar av mig då. Undrar en annan.

Jag är jävligt ren mellan benen i alla fall!

10 kommentarer:

Kalaslotta sa...

hahahahaha...

only you Taina...only you!

Koka upp vatten och lägg i några bitar ingefära (som du skalat). Voila ingefärste! Utrensande och nyttigt..

Du ska DRICKA det..inte ha det någon annanstans..

Tokiga finne!

eastcoastmom sa...

Oj! Vad det händer saker hos dig! Aj aj!

Saltistjejen sa...

Haha!!!!
Du tandkräm fungerar också bra! Torkar ut skitbra. Använde detta knep ofta som finnig tonåring. Klicka lite på fingret och sätt på finnen (ja i ditt fall blir det ju finnen som sitter på finnen hahahaha.... ;-) ) innan du går och lägger dig. På morgonen är den borta! :-)
MEN klicka inte där nere. Det är nog mindre skönt! Dessutom hörde jag av en kompis att stoppa tandkräm i ändan var ett bra lumpartrick för då fick man tydligen feber och kunde slippa vissa jobbiga övningar. Så håll dig till finnar på andra kroppsdelar! ;-)

Camilla sa...

Åhhh, jag har kramp i magen av allt skrattande:)
Jag kan se dig framför mig när du for runt i badrummet som en tok.
Hoppas nu att de går bort efetr allt du fick lov att gå igenom;)

Kram

Annika sa...

GUUUU vad jag kommer att GLOOOOOOOO...
STIRRA på de blåvita som sitter på din haka...

Anyway, you're the BEST. Längtar efter att träffa dig IMORRN!!!

KRAM!!

Taina sa...

KalasLotta:
Tack än en gång. Nästa gång ska jag fråga exakt HUR och be om en procedur!!! Hahahaha! Det svider fortfarande...

eastcoastmom:
Ja snacka om tortyrmetod!

Saltis:
HAHAHAHAHAHAHA! Tandkräm i baken???? DEN har jag aldrig hört. Däremot käkade vi tandkräm för att få feber...
Kramar!!!

Camilla:
NU kan jag skratta åt det men det var en jäkla chock i badrummet kan jag lova. Det blev till att skölja, inte bara mig själv utan halva badrummet också.

Kram!!

Annika:
Ja du Annika! Då ska jag dra på mig en rånarluva då? De HAR faktiskt minskat tack vare den där gelen. Nu återstår frågan om jag ska våga ha sandaler på mig imorgon...vet ju din fotfobi. Så det kanske är DÄRFÖR jag fått finnar för att du inte ska titta ner utan bara på min haka? Who knows?

KRAMAR!!

anna of sweden sa...

Haha. Hoppas att du kan sitta ner på restaurangen. Vi ska kanske beställa en liten kudde till dig. ;)

Ulrika sa...

GAAAPSKRATT!!! Underbart! Jag har också kört handsanitizer i gelform på finnar ibland. Nu vet jag vad jag ska tänka på hahaha... Det är tur att din blogg finns! Det finns ju ingen amerikan som skulle komma på att berätta något sånt här även om de hade lyckats göra det själva. De har ju så svårt att skoja om sig själva. Jag älskar ju sånt, det är nog den humorn jag saknar mest från Sverige...

lilla.u sa...

Asgarv! Det var kul!
Jag skulle tvätta ansiktet en (trött) morgon --- råkade ta alkogel istället för tvål ... aaaaaaaj! Såg inte på en förmiddag! Då är man trött!

u.

Anna, Fair and True sa...

Haha, typiskt dig! Och du beskriver det så bra också, som vanligt!