tisdag 8 juni 2010

Förutom loppet då?

Just nu är jag glad. Bara glad och kanske lite euforisk. Efter helgens lopp och vetskapen om att det bara är 4 futtiga minuter som skiljer oss åt så känns det som om jag fixar att klå honom på maran. Benen känns ok och efter gårdagens vila, blir det ett löppass idag igen.

Förutom loppet i helgen så blev det idrott för barnen också. Inte för att jag kallar ridning för idrott (upps, här sticker jag nog ut hakan lite) men någonting ger det väl, för Tonårsdottern gick som en cowboy dagen efter. Hon skyllde på nya övningar. Övningar? Det går väl bara att rida på ett sätt, dvs du har hästhuvudet där framme och svansen där bak? Hur svårt kan det vara? Det lyser kanske igenom att jag aldrig varit, och aldrig kommer att bli en hästtjej/kärring. Eller får jag kalla mig för tjej fortfarande?

Här poserar dottern med ett stort hästhuvud. Kolla så lömskt han/hon tittar på mig. Jag hade inte tid att kolla könet och lade inte namnet på minnet heller.

Nu har han slutat glo på mig i alla fall. Phew! Men vad är han ute efter?

Nämen Gud så äckligt!

Minstingen hon spelade fotboll. Men hon vill att jag ska säga soccer även om jag pratar på svenska. För henne är fotboll lika med amerikansk fotboll och DET spelar inte hon, har jag fått veta.

Minstingen brukar vara aktiv men under fotbollsträningen i lördags var det 32 grader varmt SAMT fuktigt! Då får man ta igen sig lite.

Okey, var är bollen?

Yeah, nu går det undan igen och hon HAR bollsinne. Enligt Maken i alla fall.

Förutom dessa aktiviteter har vi hängt lite hos grannen som har pool. VI BJUDER INTE IN OSS SJÄLVA! Det sköter Minstingen så bra ändå. Hahahahaha! Skämt åsido, så är våra grannar Bob och Darlene de bästa grannar du kan tänka dig. Vi kan springa över till varandra hur som helst. Alltid lika kul.

Minstingen i poolen med grannens dotter.

Just det, det har jag glömt att berätta hur vi laddade inför loppet! Istället för att stå och kocka i värmen, åkte vi till en italiensk restaurang i Canton, La Trattoria. Det var vårt första besök där och det lär bli fler. Mycket god mat!

Vi försökte underhålla oss medan vi väntade på maten. Ibland går tiden fortare om man gör något kul, så som lite grimaser:

Mina två vackra döttrar in action!

Och de lika vackra föräldrarna in action!

15 kommentarer:

Pettas sa...

HaHAHAHAAHHHAHHAHHAstorkhosthost...
Ni är bara för häärligt galna, det måste bero på värmen..

kramar från ett mera lagom tempererat Geta

Anonym sa...

hehe.. jag brukar säga "If you say riding horses isnt a sport, id love to see you try it.."! :) Men är man inte insatt så är det svårt att förstå och det har jag full förståelse för! :)

alegni sa...

ni är så roliga :)
jag kan tänka mig att övriga restaurangbesökare också gillade showen ni satte upp (om de såg den) :D

Saltistjejen sa...

Hahahaaaa! Ja du tur att det var dottern hästen pussade då ch itne dig! :-)
Och du det där med soccer. Ja vad ska man säga. Vi försöker säga fotboll om fotbollar, men E envisas med attsäga soccerball! Herreguuuud! SÅÅÅÅÅ liten och såååå amerikansk REDAN!!!!!!! Soccerball! hela VÄRLDEN garvar ju åt detta så infernaliskt fjantiga ord!!! I HELA VÄRLDEN är det en FOTBOLL och det är FOBOLL som spelas. Men inte här inte. Här är det soccer.... Suck!!!!!! ;-)
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

I förra inlägget var det familjen Hurtig och i detta familjen Snyggo... ;)

Jag tycker också "hångel" med häst är lite äckligt. Hund också för den delen. Märks kanske att jag inte har någon hund? :)

Marianne sa...

Hahahahahahaha! Så VACKRA NI ÄR!

Men den där hästen ser ju jättefin ut. Och man kan visst det rida på olika sätt : D Jag vill veta vad hästen heter, du får fråga Tonårsdottern!

Det är faktiskt roligt att rida : )

KRAM!

olgakatt sa...

Ja, du, försök med en ridtur så kan du få känna på ömma muskler sedan!
Den glädjen kan du väl bjuda dottern på! Säg som det är: du är rädd för hästar! Hälsa dottern att det finns fler som gillar att pussa hästar!

Herregud, så roligt övriga gäster och personalen på krogen måste ha haft åt er! Ni är obetalbara!! Den nedersta bilden kunde varit illustration till sagan "Vad far gör är alltid det rätta"!

Annika sa...

Härligt inlägg som alltid, och du får mig alltid att fnissa till!!
TUR att ni har dottern som kan fixa in er till grannar och pooler and what NOT!!!
HEHE!!
Bamsekram!!!

Desiree sa...

Ni är allt bra både en sportig och rolig familj. En stor portion humor och en hel del spring i benen.
Kram!

kalaslotta sa...

Haha...du bjuder alltid på de bästa bilderna! Den sista vinner pris som årets bild...so far...man vet ju aldrig vad du levererar längre fram!

Ang hästar...hm...ja det märks att du inte är hästtjej (japp du är tjej...).

Hästar väger runt 1 ton...att manövrera det kräver sin ryttare. Man säger ofta att hästtjejer blir ledare för att de är vana vid att styra...

Jag längtar tills jag kan introducera hästar för Sessan, vill så gärna att hon ska bli en stall böna, jag var det några år när jag var liten men sen blev jag tonåring och gillade killar mer..haha..

Melting Pot sa...

Hästar är inte riktigt min grej heller. Nora red i flera år och det var ett harvande i stallet med att sadla och tränsa (heter det så?) Kände mig aldrig bekväm bed det och trampad och nafsad efter blev jag också.......

Coola fotbollströjor tjejerna har. De syns!

Och till sist: Jag håller en slant på dig på maran.....

Kram!

Ingmarie sa...

Tjej är du helt klart!har svårt att tro att du någonsin kommer att bli varken tant eller kärring.
Som den tjej du är borde du verkligen testa att rida! Det är inte lika underbart som att springa själv men snudd på. :-)

Taina sa...

Pettas:
Säkert värmen! Men då är det ju varmt här jämt????

Träningslyckan:
Hm det är precis vad jag har hört. Har aldrig suttit på en hästrygg så jag vet ju inte...Men det är väl som att ha en step up mellan benen, eller? Dottern är öm i låren, ryggen, baken, armarna. De kört "hårt" säger hon. Jag får väl börja tro på henne nu då :D

Kram

Ingela:
Vet du vad? En servitris kom faktiskt och frågade om allt var ok och till belåtenhet!!! Hahahaha!

Kramar

Saltis:
Jag RÖR inte ens hästen. Never! För tänk om den skulle få för sig att pussa MIG?

Visst är det märkligt med fotboll och soccer? Liisa säger också bara soccer. Hon får inte in det även om vi pratar svenska att det heter fotboll. Det blir liksom fel för henne. För tänk om någon skulle få för sig att hon spelar FOOTBALL, dvs amerikansk fotboll! Hualigen.

Kramar!!!

Anna:
Jag tyckte inte heller det var mysigt att gosa med hundar förrän vi skaffade vår trasselsudd för snart 2 år sedan. Nu är det riktigt mysigt faktiskt och jag har aldrig innan dess varit speciellt hundälskare. Men hästarna håller jag mig borta från.

Kram

Marianne:
Kul hade vi i alla fall.

Jag frågade vad hästen hette, men nu har namnet trillat bort IGEN! Men så mycket vet jag nu att det är ingen han utan en hon. Det skulle jag ha sett, tyckte dottern. Hm.

Kramar!

olgakatt:
Ja ja ja, jag ska bjuda henne på det. Och visst är jag rädd för hästar. De är ju så stora och du såg ju hur lömskt hon (det var en tjej) tittade på mig.

Taina sa...

Annika:
Ibland får man ju stå för underhållningen själv. Det var nämligen massor av "gammalt" folk där inne och de var ju inte uppe och dansade på borden precis. Det var alltså väldigt lugnt där inne. Tills vi kom då.

Jo du, Liisa kan hon! Hon ser till att vi kan svalka oss om så behövs. Hahahaha!

Kramar!!

Desiree:
Ja vi lever ju bara en gång och då får man ta tillvara på det goda, eller hur?

Kramar!!

KalasLotta:
Skönt, nu ska jag bara kalla mig för tjej.

Så min Bella kan bli ledare? Jo jag tackar jag. Ser inga sådana tecken just nu så jag är dig evigt tacksam att du upplyste mig om det för nu slipper jag oroa mig. Hon är annars den som står lite i bakgrunden. Inte som vår Liisa som tror att hon är Obamas högra hand, typ!

Åh så du längtar till stallet?

Kramar!

Melting Pot:
Äntligen en till som förstår! Jag hjälper inte till alls i stallet. Bär på hjälmen i värsta fall. Jag hoppas innerligt att vår Liisa inte blir intresserad. Maken är heller inte förtjust i hästar trots att han är uppvuxen med med dem.

Tröjorna är så läckra tycker jag med. Det blir en enda glad färgröra på plan!

Vad kul att du håller på mig på maran. Jag följer ett visst träningsprogram nu. Det har jag aldrig gjort tidigare. Jag har bara tränat på egen hand. Ska bli spännande att se om det ger resultat bara.

Kram

ingmarie:
Skönt att höra! Numera är jag bara tjej och kommer så alltid att förbli!

Jag tror jag avstår från ridningen men jag kan sträcka mig så långt att försöka förstå att det kan vara jobbit och att det är en sport...

anna of sweden sa...

Oj, oj, oj vilken vacker familj! :)