fredag 12 juni 2009

Hjälp hinner inte med fredagstemat idag!

Alla kära fredagsbloggare, jag har hmhm full, om jag uttrycker mig milt så här mitt i fikat. För fikaraster TAR jag trots att jag bor over here. 

Dagens tema, som Annika och Desirèe har valt är ju ett kanontema! Och så kan jag inte delta. Nähä, men tid att sitta och skriva det här inlägget då. Hur går det ihop? Temat handlar ju om att skaka fram foton det senaste halvåret och jag har ju bytt dator. Alla bilder ligger nu huller om buller i en extern hårddisk. Och jag har inte hunnit kika in i den. 

Så här ligger det till. 
Djupt andetag
Tisdag hela veckan
Maken bortrest
Ensam hemma med två barn
En hund
Tonvis med jobb
Skolkonsert
Art show
Simlektioner
Träning
Skolpsykologer och rektorer

OCH IMORGON SKA JA IVÄG PÅ MIN BIZNISSRESA!!!!! GAAAAAAAH! Åker på förmiddagen till Paris, därifrån till Berlin, sedan tillbaka till Paris för att avsluta Europa turnèn i Basel. Värsta rockstjärneresa a la Madonna. Avslutar turnèn. Ha, jag tackar jag!

På midsommaraftonen sitter jag på flyget tillbaka hit. Ska tamej sjutton ta mig en sup och sjunga "Små grodorna" högt på planet om jag överlever denna vecka!

Så nu blir det lugnt i blogosfären ett tag för min del.

Önskar alla en underbar helg och massor av sol. Dansa, dansa. Soldansen alltså! Vi har kört fel dans länge nu. 

Andas Taina. Andas.

14 kommentarer:

Annika sa...

Terve Taina!!
Det är LUUUGNT min kära vän!!
Det är bara att ta ledigt från temat.
FAST, detta tema var enormt kul, måste jag själv säga *harkel,host rodnar blygsamt*...

DU har massor att göra och har supertisdagar hela veckan!! You BUSY woman, YOU!!!

ÖNSKAR dig den BÄSTA av resor!! OCH höj ett glas för Sveriges Midsommar och Finlands Johanneafton på fredag!!! Blåvitt och blågult!!
Ta dig flera supar på vägen hem. You're worth IT!!!

HA en bra vecka!! FLYG försiktigt!!!

Massor med varma kramar!!!!

Millan sa...

Oj ja det later faktiskt som en turne ala Madonna :-). Men jag hoppas du lart dig av hennes misstag och i alla fall halsar pa dina fans ;-). Hoppas du far det bra!

jag laste inlagget nedan ocksa om er lilla minsting. Usch vilka svara grejer det dar... och stora beslut att ta. Det later i alla fall som om ni kommit fram till ett bra beslut! Det ar det har jag ar sa orolig for nar det galler Nils skolstart i host. Han kommer bara vara precis 4 ar (och tre veckor) sa kommer vara bland de yngsta i klassen. Som ett decemberbarn i Sverige helt enkelt. jag tycker att det kanns valdigt ungt och just det dar som du skriver om att sitta stilla och fokusera tror jag kommer bli hans problem. Han har mycket av kare Pippi i sig han ocksa (som for ovrigt ar hans absolut storsta Idol i livet).

Ha det nu bra pa resan!
Kram

anna of sweden sa...

Tisdag hela veckan ... Uj, uj, uj.
Hoppas att du hinner med att andas lite nu när du drar ut på turné.
Kramelikram!

Grekland nu sa...

Oj, jag blir alldeles svettig när jag hör hur mycket du haft för dej och har framför dej. Men ta det bara lugnt, och försök njuta lite av att resa till Europa! Vi väntar på att du kommer tillbaka. Trevlig resa!

Lena sa...

Du är ursäktad! Kul att du ändå skrev ett inlägg så vi fattar varför!

Jemayá sa...

Jag tycker också att du är ursäktad, Madonna. Är man på turné så är man. Fast jag vet att du susar runt med blixtens hastighet kan jag inte låta bli att känna ett stygn av avundsjuka, trots att jag också ska söderut, men jag har varit lite för länge stuck i landet, skulle vara tid med lite utland här också. Anyway, bon voyage, andas, Taina, andas :)! kram

Suzesan sa...

Fullspcäkat schme det ser man ju direkt.
Andas Taina andas ja... och ta dig en sup:)

Flyg väl och ha en bra vecka. Visst det låter som en rockstjärnresa a la Madonna det där:)Det borde ju höras hela vägen hit både när du svischar runt i flygplan i Europa och när du sjunger*fniss*

Ja det är bra att du påminner om soldansen. Om alla gör några steg om dan så måste väl solen komma tillbaka.

Ha det så gott

Welcome back!
Kramar
/Susanne

Saltistjejen sa...

Å Taina! Jag är INTE avis på din turné faktiskt. Den vrkar lite väl hektisk. Men jag hoppas du får lite tid att njuta av Europa också!
Jag tror att helgen efer din hemkomst blir bra för oss! Ska maila dig om detta senare.
Men du andas nu och kanske kan du vila lite på flyget???! :-)
KRAAAM!

leopardia sa...

Och så ett andetag till :)

underytanjag sa...

It´s ok.. andas.. kanske restiden kan bli riktigt positiv?! Fast du känner förstås jobbstress då med.. med laptopen i knät..? Nåväl, kram och trevlig midsommar! Det lät som en bra plan. Jag ska tänka på dig.

Anna, Fair and True sa...

Så du ska hinna med allt det där p listan PLUS göra det från Europa?? Eller du menade förstås att det var förra veckan och nu är det bizniz-resan! Hoppas du hinner njuta av ett gott franskt vin och god mat bland alla möten och farande och flängande i alla fall!
Kram!

alegni sa...

du har väl kamera i din mobil, för jag vill absolut att du filmar dig själv när du sjunger små grodorna på flyget :D :D
lycklig resa!
kram!

kalaslotta sa...

Tur att det är du som har det där schemat och inte en vanlig svenne! Haha. Du klarar det med glans bara du inte glömmer att just andas...

In....ut....in...ut...

Lycka till Rock-Taina!!!

Marianne sa...

Äh, du kan väl svänga förbi Kairo också : )

Som sagt, ett andetag till! Ta det luuungt och andas! Jag är inte heller avis på din turné! Det är så skönt att gå och puttra runt här lite i köket och baka en kaka och skriva en lista.

Hoppas du har det riktigt bra nu, inte många dagar kvar till midsommarafton när du får fara hem igen!

KRAM!